Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Tips&tricks: top 4 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara cele mai bune cartuse pentru imprimanta de acasa


Ai acasa o imprimanta pe care vrei sa o poti folosi pentru o perioada cat mai indelungata?  Atunci trebuie sa ai in vedere faptul ca in mod constant trebuie sa investesti in cartuse imprimanta de calitate, datorita carora sa obtii rezultatele excelente pe care ti le doresti.

Aceste tipuri de obiecte se impart in mai multe categorii si trebuie alese cu multa grija, astfel incat sa nu fii nevoit sa le schimbi des. Afla mai multe din articol si de aici: https://www.tonerpro.ro/cartuse-imprimanta.html.

Ce tipuri de cartuse imprimanta ai la dispozitie?

Realizarea cartuselor de calitate pentru imprimanta presupune intotdeauna urmarea unor procese complexe, care pun in functiune si pana la sute de mecasnime. In momentul in care decizi sa cumperi un cartus nou, va fi ca si cum investesti din nou intr-o imprimanta, in sensul in care scrisul imprimat va fi iar lizibil, iar cerneala va avea un aspect puternic si foarte bine conturat. Ai la dispozitie, insa mai multe tipuri de cartuse:

  • modele OEM (Original Equipment Manufacturer) – aceste tipuri de cartuse sunt originale si, de regula poarta numele fabricantilor. In functie de modelul de imprimanta pe care il ai acasa, te poti orienta catre cartusele HP, Lexmark, Canon sau altele. Asigura-te ca stii brandul dispozitivului inainte de a cumpara cartusul;
  • cartuse compatibile – realizate de producatori terti si nu de cei ai imprimantelor, astfel de cartuse sunt accesibile ca pret si iti ofera calitate. In schimb, s-ar putea sa fii nevoit sa le schimbi mai des decat pe primele, intrucat se consuma mai usor;
  • cartuse remanufacturate – aceste modele sunt obtinute prin reconditionarea cartuselor originale si sunt extrem de populare in randul utilizatorilor de imprimanta. Mai exact, atunci cand se termina, dispozitivele sunt golite de tot, curatate, iar apoi reincarcate cu tus. Optand pentru astfel de modele, vei contribui la imbunatatirea mediului inconjurator si la diminuarea nivelului de poluare: in loc sa cumperi cartuse noi, care sunt dificil de realizat, practic le folosesti pe cele deja existente.

Trebuie neaparat sa investesti in cartuse orginale?

Foarte multi oameni considera ca este absolut necesar sa cumpere cartuse de la acelasi producator ca cel al imprimantei, insa acest lucru nu este adevarat. Iti poti alege modelul preferat in functie de cat de des folosesti imprimanta, dar si de calitatea de care ai nevoie. De exemplu, daca in general ai nevoie de documente doar pentru uz personal, cartusele compatibile sunt suficiente. In schimb, daca folosesti foile printate in scop professional, cel mai bine este sa alegi modelele originale, pentru a te asigura ca scrisul va fi suficient de lizibil.

Cum iti dai seama cand este momentul potrivit sa schimbi cartusul?

Raspunsul este unul simplu: daca deja ai folosit imprimanta pentru o perioada indelungata, iar atunci cand imprimi un document, observi ca scrisul nu mai este la fel de proeminent ca la inceput, inseamna ca este momentul sa faci o noua investitie in acest sens. Mai mult, imprimantele performante iti pot indica nivelul de tonner, asa ca vei sti intotdeauna cand este cartusul pe final.

Cat timp poti folosi acelasi un cartus?

Durata de viata a unui cartus este direct influentata de cat de des folosesti imprimanta si cate pagini imprimi. Daca ai nevoie in mod constant de diferite documente, inseamna ca tonner-ul din cartus se va termina mult mai repede. Situatia este asemanatoare cu cea a tuturor consumabilelor.

TonerPro.ro iti pune la dispozitie toate modelele de cartuse disponibile pe piata, tocmai pentru a putea alege varianta potrivita pentru tine. In momentul in care gasesti tipul de cartus ideal, poti cumpara intotdeauna aceeasi varianta: astfel ai garantia calitatii de care ai nevoie!

Date de contact:

Adresa de e-mail: office@tonerpro.ro

Telefon: +4 021 348 15 19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *