Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Inscrieri cursuri Java – Python Timisoara


Va anuntam ca in data de 01. Februarie 2019 vom incepe un nou curs de Java si Python pentru incepatori in Timisoara.

Cursul va avea loc in Timisoara la sediul IT Labs localizat pe str. I. Budai-Deleanu 13
Timișoara 300146, Romania
P: (40) 356-800009
P: (40) 728-433466

IT LABS este o companie de software development din Timisoara care ofera cursuri profesionale de Python, Java, PHP si C++ pentru persoanele care vor sa invete unul din aceste limbaje de programare si care nu au avut pana acum tangente cu acest limbaj de programare.

Cursul de Python este livrat in format unic in Romania atat ca si abordare dar si ca si continut cu focus mult pe partea practica si pe stapanirea in intregime a tuturor elementelor limbajului de programare.

In cadrul acestui curs se va preda varinta 3.6 Python – si prezinta notiuni de programare elementara, orientare pe obiect si abordarea de tip algoritmica si recursivitate.

Este important de stiut ca multe facultati din tara nu predau acest limbaj de programare, iar prin cadrula acestui curs, IT LABS va da sansa sa aprofundati mai bine posibilitatea de a fi la curent cu aceste actualizari Python.

Cursul are o durata de 4 luni si are volum de studiu de 120 h dintre care 40 de ore sunt de curs, 40 de ore sunt studiu practic asupra elementelor invatate, 40 ore studiu online si in echipa.

Veti beneficia si de tutoriat si mentorat pe toata durata cursului pentru ca toate elementele neclare sa fie bine explicate si intelese.

Multi angajatori din industria IT cer candidatilor sa stie foarte bine un limbaj de programare – iar Python este destul de cautat in Romania precum Java si C++.

Inscrierile la cursul de Python se poate face pe site-ul IT Labs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *