Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Cum se alege tipul potrivit de cartuse


Utilizarea frecventa a imprimantei necesita informatii operationale uneori foarte greu de inteles mai ales de catre utilizatorii care nu se pricep la aceasta tehnologie. Echipamentele de printare si mai ales cartusele toner ridica de cele mai multe ori costurile si de aceea este foarte important sa intelegi ce tip de cartuse ti se potrivesc.

Cartusele sunt de foarte multe ori vandute alaturi de un ribon, o componenta principala a imprimantei care are transfer termic. Intelegand de ce se recomanda un anumit tip de cartuse si facand o distinctie clasa intre tipurile existente utilizatorii au ocazia sa economiseasca sume considerabile. Cu ajutorul acestor informatii imprimantele pot sa fie valorificate la adevaratul lor potential. Lucrul acesta ajuta la evitarea defectarii imprimantei si documentelor.

Se recomanda cumpararea cartuselor originale

Toti producatorii recomanda cumpararea de cartuse originale. Spre exemplu pentru imprimantele HP se recomanda utilizarea tonerului HP. Cartusele originale vor functiona aproape sigur corespunzator comparativ cu alte tipuri de caruse. Cu toate acestea folosind aceasta tactica producatorii urmaresc in general sa mareasca profiturile. Chiar daca cele mai multe cartuse originale de pe piata au sanse mari sa mearga bine este foarte important sa aveti in vedere si cartusele oferite de alti producatori care aduc aceleasi rezultate.

Cartusele pentru imprimanta se impart in 3 categorii de baza: OEP, compatibile si remanufacturare si fiecare au caracteristici proprii.

Pentru cei care se intreaba de ce este important sa fie cumparate cartuse de calitate, exista o explicatie logica. Aceste cartuse care au un pret putin mai mare dar nu semnificativ mai mare, vor rezista mai mult chiar si la un volum mai mare de incarcari ceea ce nu poate fi decat un lucru bun. Avand in vedere toate acestea este lesne de inteles de ce atentia s-a mutat spre produsele originale.

Pentru cei care nu stiu cum sa isi aleaga cartusele explicatia este una foarte simpla. Cartusele se aleg in general tinand cont de calitate, numarul de reincarcari posibile si usurinta de reincarcare. Unele dintre cartuse permit chiar reincarcarea acasa utilizand o seringa si sticle pe care scrie tus de imprimanta .

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *