Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Vino la cursul de JAVA – IT LABS


Pentru producerea si dezvoltarea a peste 90% din aplicatii este folosit ce limbaj de programare JAVA – ele au o utilizare foarte vasta atat in software dar si in programare.

Astfel daca si tu vrei sa inveti tainele acestui limbaj de programare te invitam la cursul de JAVA by IT LABS din Timisoara care are o durata de 4 luni de zile si se bazeaza pe studiu intens, accent pe partea practica dar si testari constante ale competentelor. De aceea noi, echipa IT LABS, am dezvoltat pentru tine un curs de JAVA Basics care sa te ajute sa stapanesti in 4 luni de zile toate conceptele necesare pentru ca tu sa poti trece de interviul de angajare si a incepe o cariera noua in domeniul programarii.

Cine suntem noi – IT LABS – suntem o companie de software din Timisoara ca ofera servicii de formare profesionala si training pentru adultii care vor sa invete limbaje de programare precum JAVA, Python si C++.

Avem un curs cu format unic in Romania pe partea de JAVA, care are un continut bogat si o abordare care sa iti permita sa inveti de la 0 acest limbaj de programare. Stim ca multe persoane care vor sa invete programare si au avut niciodata tangente cu programarea simt putina teama cand vor sa inceapa un curs. De aceea noi ne-am concentrat pe a avea o abordare inclinata spre persoanele care nu au studiat niciodata programarea.

Cursul de JAVA se axeaza foarte mult pe limbajul JAVA 9 care a fost lansat in 2017 pentru ca toti cursantii sa fie la curent cu cele mai noi update-uri JAVA precum expresii lambda, stream-uri, Shell, containere.

Cursul are o durata de 19 saptamani cu 2 sedinte saptamanale de cate 2 ore fiecare – avand un numar total de 80 de ore impartit in 40 ore de curs si 40 ore studiu practic in echipe de cate 3-4 persoane.

Programul de studiu din cadrul cursului de JAVA este unicat in Romania si punem accent mare pe invatarea programarii OOP si a functionalitatii programului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *