Go to ...

Ziare Gorj

aflam tot

RSS Feed

Un nou showroom AVmall, pentru toti pasionatii de sunet si video!


In 5 Noiembrie a avut loc deschiderea oficiala a unui nou showroom AVmall, care este situat in Strada Acvila Nr 41, Bucuresti zona Hotel Marriott.

Atat echipa cat si vizitatorii s-au bucurat de o experienta senzoriala fara precedent, atat audio cat si video. In cele 4 camere de auditii, au fost prezentate o multime de produse, incepand cu amplificatoare stereo, receivere stereo si multicanal, network player, media playere, DAC-uri, amplificatoare de casti, player portabil, casti dar si boxe/sisteme de boxe home cinema, subwoofere si soundbar.

De asemenea sunteti asteptati intr-o locatie cu totul speciala unde va veti putea bucura de singura camera dedicata pentru videoproiectie Optoma Romania din tara, alaturi de aparatura performanta si de ultima generatie precum un sistem home cinema ultra performant, dar si de restul locatiei in care veti gasi multe produse cu totul deosebite, multe dintre ele in premiera nationala.

Doritorii vor putea vizita aces showroom de luni pana vineri intre orele 10 si 20, programul fiind prelungit de catre organizatori cu inca 2 ore fata de cum se stabilise initial astfel cat sa se poata bucura cat mai multi oameni de aceasta experienta unica. Programul pentru ziua de sambata este in functie de programari iar dumina este inchis.

 

Harta si GPS Showroom: https://goo.gl/SxGmst

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *