Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Introducere in spectaculoasa lume a dinozaurilor


Nu stiu daca ati observat si voi, dar inca de anul trecut a inceput o nebunie a dinozaurilor, oriunde te uiti vezi un copilas cu un tricou cu un dinozaur sau cu o jucarie sub forma de dinozauri, practic oriunde te uiti vezi cate un dinozaur mic. Poate ca am observat eu mult prea tarziu, si poate ca parintii copilasilor mai mari deja sunt la curent cu noile tendinte si lucruri cool din viata celor mici.

Daca doresti ca pustiul tau sa invete mai multe despre dinozauri poti incerca sa gasesti cele mai bune oferte pe magazin online jucaresti.ro. Spre exemplu poti incepe cu un joc de puzzle cu 200 de piese. Mai precis cu un Set Puzzle urias din carton cu 200 de piese, 50 de dinozauri 3D si 1 poster. Acest puzzle pentru copii le va permite acestora sa asambleze si sa plaseze piesele pe puzzle si sa descopere in acelasi timp dinozaurii din perioada Cretacicului. Mai mult decat atat, puzzle-ul este insotit si de o brosura educative care ii ajuta pe cei mici sa descopere dinozaurii lumii si sa ii cunoasca mult mai bine. Prin urmare, puzzle-ul contine 200 de piese de puzzle, 50 de dinozauri din carton care trebuie asamblati si pozitionati pe puzzle. Numele fiecarui dinozaur este indicat pe spatele figurinelor. Jocul este de fapt, un puzzle si poster cu dimensiuni de 99 x 69 x 0,2 cm. Posterul inclus in pachet poate fi folosit ca model pentru construirea dinozaurilor si asamblarea puzzle-ului.

Jocul este potrivit pentru copii cu varsta de peste 6 ani. Dar il va ajuta pe acesta sa descopere si mai multe informatii despre spectaculoasa lume a dinozaurilor. Jocul il poti cumpara aici.

De ce sa optezi pentru un joc puzzle?

  • Pentru ca acesta contribuie la dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei;
  • Il ajuta pe cel mic sa se concentreze si sa invete sa fie rabdator;
  • Il ajuta sa invete sa lucreze in echipa, deoarece el poate fi asamblat si cu ajutor;

Jocurile in general aduc o multime de beneficii celor mici, dar si adultilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *