Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Accesorii pentru hol de la Unic Spot


Holul reprezinta prima impresie a persoanelor care iti calca pragul despre casa ta. Acesta trebuie sa fie un spatiu primitor, indiferent cat este de mic. In functie de spatiul disponibil, Unic Spot pune la dispozitia clientilor variante de cuiere care sa se incadreze in diferite locuri.

Cuierul si pantofarul sunt indispensabile pentru un hol, deoarece acestea tin toate elementele la locul lor. Fiecare haina si pereche de incaltari sunt asezate corespunzator, nu peste tot prin casa. Un loc aranjat, fara lucruri aruncate peste tot, devine implicit mai spatios si mai primitor.

Pantofarul – cel mai important element de pe hol

Pantofarul de pe hol joaca un rol foarte important, deoarece este practic si mentine incaltamintea organizata. Practicalitatea lui este data de faptul ca permite asezarea pantofilor pe raft foarte usor datorita deschiderii pe o parte. In acest fel permite vizualizarea acestora si alegerea variantei cele mai potrivite.

Este un obiect de mobilier util deoarece incap in el multe perechi de incaltari. Datorita lui, pantofii nu stau la intrarea in casa impiedicand accesul in incapere. Fiecare lucru este pus la locul lui. Pantofarul poate fi de diferite stiluri astfel incat sa se incadreze foarte frumos in restul decorului.

Variantele disponibile pe alb dau un aspect mai luminos incaperii si implicit pare un spatiu mai larg. Pentru persoanele care opteaza pentru stilul vintage, pantofarele cu exterior cu aspect de lemn, de culoarea maro si picioarele negre, sunt elementul care lipseste dintr-un astfel de design. Pe Unic Spot la categoria de cuiere si pantofare poti gasi toate aceste variante, alaturi de alte produse utile pentru casa si gradina.

Elemente de mobilier pentru gradina

Temperaturile mai ridicate si anotimpurile mai calde sunt un prilej bun de a petrece timpul liber in natura. Pentru persoanele norocoase care locuiesc la curte, gradina este locul perfect de a petrece timpul liber si de a profita de putin aer curat.

Timpul nu permite de fiecare data plimbarile spre anumite locatii, de aceea este util sa dispui de o curte in care sa iti petreci timpul. Acesta este un spatiu potrivit si de a petrece timp cu prietenii, de aceea o masa si niste scaune pentru gradina sunt necesare. Unic Spot pune la dispozitia clientilor scaune pliante astfel incat sa le poti depozita usor, iar atunci cand ai nevoie doar le deschizi si te folosesti de ele. Pentru cei care dispun de un spatiu mai mare, pot opta pentru un set de mobilier pentru gradina, care contine atat masa cat si patru scaune comode pentru fiecare zi petrecuta la soare.

Pentru a vizualiza toata gama accesati site-ul si pentru mai multe informatii puteti trimite e-mail la adresa comenzi@unicspot.com.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *