Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Investește eficient într-o afacere cu camioane


Un factor important care a contribuit la creșterea economie atât în Europa, cât și în întreaga lumea, a fost dezvoltarea infrastructurii și a mijloacelor de transport. În industria transporturilor rezonează nume mari acum, cum ar fi camioane Scania, camioane Iveco sau camioane Volvo.

În prezent transportul reprezintă o afacere profitabilă. Totodată afacerile din lumea transporturilor oferă o mulțime de oportunități în fiecare țară în parte, chiar și în România unde se află cel mai mare parc auto din sud-estul Europei de camioane rulate.

Noii antreprenori, apelează la servicii profesionale care să le faciliteze accesul pentru achiziționarea acestor autovehicule de mare tonaj. Preferabile sunt camioanele second-hand. Sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când îți achiziționezi un camion second-hand, însă în primul rând contează locul de unde provin. Cel mai sigur loc care garantează verificarea inițială a acestor vehicule este parcul auto camioane.scania.ro. Aici se află cele mai bune camioane, de la cele mai bune brand-uri. Indiferent de marca preferată, site-ul își pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru fiecare brand.

Camioane second hand Volvo- un raport confort-preț excelent!

Cu un motor puternic de minimum 440 CP și cu un consum de carburant scăzut, camioanele VOLVO au intrat în grațiile șoferilor. Camioanele VOLVO au un consum de 26 litri de motorină la suta de kilometri, un aport destul de bun și o fiabilitate ridicată. Aceste camioane VOLVO au un demaraj mai lung, în zonele muntoase și drumuri de șantier. În plus, modelele mai noi de camioane VOLVO beneficiază și de un design modern, pe gustul șoferilor.

Pe lângă camioanele Volvo și camioane Iveco se află în topul preferințelor șoferilor.

Camioane Iveco – un alt brand de top

Iveco s-a făcut remarcat în lumea camioanelor prin productivitatea și profitabilitatea de care dă dovadă. Camioanele Iveco includ funcții de ultima generație, tehnologii și servicii personalizate pentru a satisface cerințele tuturor misiunilor de transport.

Iveco Stralis a parcurs un proces complet de reproiectare, de la motor la pneuri. Camioanele Iveco sunt dotate cu o nouă arhitectură electrică și electronică, o nouă transmisie, o nouă punte și suspensii spate. Totodată dispune de funcțiile GPS predictive de ultimă generație și caracteristici specifice pentru a optimiza economia de carburant și durabilitatea.

Orice brand ați prefera, pe camione.scania.ro veți găsi camioane care au eliminat riscul aferent unui camion rulat, tehnicienii Scania efectuând pentru fiecare camion rulat pus în vânzare o inspecție riguroasă.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *