Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Magazinul de verighete – verighete din aur la cele mai bune preturi


Daca anul acesta vei face pasul cel mare, atunci este clar  ca de abia astepti sa iti cumperi modelul de verighete  preferat. Insa, nu numai modelul este important intrucat profilul verighetei joaca un rol deosebit de important. Multi pun accent pe culoarea aurului, modul in care sunt montate diamantele si forma acestora, finisajul, latimea.

Atunci cand vei merge la magazinul de verighete, bijutierii iti vor prezenta diverse modele de verighete din aur  ,din argint, titan, sau platina.

 Modelele sunt diverse si diferite si atat tu cat si partenerul sau partenera ta, veti fi confuzi cu privire la alegerea verighetelor perfecte.

De accea este important sa  te decizi inca  inainte de a  pleca de acasa care este metalul din care va fi confectionata  verigheta  miresei dar si a mirelui.

Metalul din care sunt confectionate verighetele este dictat de personalitatea,dorinta  si bugetul cuplului. In functie de metalul care predomina in caseta de bijuterii a fiecaruia va fi ales si metalul din care este confectionata verigheta.

Daca stilurile si gusturile in materie de bijuterii difera, se poate face un mic compromis si verighetele sa fie realizate dintr-o combinatie din doua metale: aur galben cu aur alb. Mireasa poate opta sa combine aurul alb cu aurul roz, deci poti alege o verigheta confectionata si din mai multe tipuri de metale pretioase.

Verighetele sunt bijuteriile care vor fi purtate in fiecare zi a vietii tale, la orice eveniment, oriunde ai merge.

 Asadar marimea acestor doua inele trebuie sa fie aleasa in primul rand in concordanta cu lungimea si latimea degetelor. In primul rand trebuie sa dea bine aspectual pe inelarul de la mana stanga.

In traditia romaneasca se pune foarte mult accent pe acele verighete aur,pe greutatea aurului, ca simbol al avutiei,bogatiei.  Insa aceasta prejudecata nu are nicio implicatie in alegerea modelului si gramajului pentru verighetele de nunta.

Pentru un cuplu nonconformist se va alege un design deosebit, de exemplu, poate chiar verighete gravate.

 Pentru un cuplu cu o personalitate luxurianta, iar partenerii isi doresc sa fie in pas cu moda, se va alege un design in tendintele actuale.

 Insa, pe de alta parte, cuplul clasic va alege verighete cu un design simplu si elegant, care nu se demodeaza in timp.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *