Go to ...

Ziare Gorj

aflam tot

RSS Feed

Nu condamnati sicriul sa stea legat cu sfori deasupra masinii, in soare!


Din ce in ce mai rar vad masini obisnuite, purtant deasupra lor sicrie ancorate cu sfoara in plin soare. Nu este vorba de un sicriu gol, care nu are loc in portbagaj, ci de bietul decedat, care cu toate ca nu suporta caldura, este transportat asa pana la domiciliu sau pana la capela.

Ma bucur ca firmele autorizate ofera servicii premium repatriere decedati.

ca transportul celor trecuti in nefiinta sa se faca igienic, discret si sigur in masini special autorizate!

Poate ca transportul in astfel de conditii nu dureaza mai mult de cateva ore sau minute, dar un repatriere decedati Germania  nu poate decurge in acest mod. Cel drag, trecut in nefiinta, are nevoie de maxima protectie pe care numai cele mai bune firme de profil i-o pot asigura, deoarece:

  1. Masina speciala tine sicriul ca acesta sa nu se rastoarne sau sa se zdruncine, in plus, cele doua cosciuge sunt sigilate. Soarele si parazitii nu pot invada trupul lipsit de viata si de aparare. In locul in care este asezat, temperatura este ideala ca el sa ajunga in stare buna acasa, iar priveghiile sa decurga cat mai decent si mai igienic. Garantat ca nu sunt mai mult de 5 grade Celsius in masina funerara, oricat de cald ar fi afara!
  2. Cum fiecare tinem la frumusetea noastra, se intelege ca  nimeni nu va vedea transformarea hidoasa a mortii, fiindca el, omul nostru drag, va fi ferit de privirile curiosilor deoarece capacul este sigilat si sub nicio forma acesta nu va fi deschis. Ar fi macabru ca unul dintre apartinatori sa ceara desigilarea fiindca nu are dreptul sa violeze intimitatea celui care si-a gasit linistea. In mod sigur ca el nu ar dori sub nicio forma sa fie vazut de catre apartinatori, vecini sau prieteni intr-o stare deplorabila care sa lase tuturor un gust amar.
  3. Asadar cu trupul bine sigilat, cu imaginea vie in memorie, in conditii de maxima decenta si securitate, profesionistii ne aduc mortii acasa, fara sa ii condamne la expuneri inutile la soare si la privirile curioase ale celor din jur. Ei vin insotiti de dosarul de repatriere si inhumarea este decenta si legala. Se spune ca injectia de conservare bine facuta le asigura conservarea timp de 10 ani a trupurilor in pamant. Aceasta poate sa fie consolarea celor care stiu ca au pierdut definitiv pe cineva foarte drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *