Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

O baie mica dar eleganta si practica


  Doar pentru ca o baie nu dispune de prea mult spatiu, asta nu inseamna ca nu poate fi grandioasa din punct de vedre estetic. Exista nenumarate moduri in care un spatiu mic poate sa emane eleganta unei bai generoase.

  Facand alegerea potrivita in ceea ce priveste obiectele sanitare, baia dvs poate deveni o oaza de relaxare, chiar daca nu dispuneti de prea mult spatiu.

  O piesa importanta intr-o baie o reprezinta lavoarul, din pacate acesta poate ocupa destul de mult spatiu, dar asta nu inseamna ca nu puteti economisi spatiu intr-un mod ingenios. Puteti opta pentru un lavoar suspendat ce se monteaza pe perete, astfel incat sa castigati spatiu.

  O alta piesa la fel de importanta intr-o baie o reprezinta vasul wc. De asemenea puteti alege wc suspendat ceea ce va creea senzatia de mai mult spatiu.

              Cada de baie – piesa de rezistenta:

  Sa gasiti o cada de baie poate fi un lucru dificil cand dispuneti de un spatiu compact,  dar din fericire exista destul de multe optiuni ce va vor ajuta sa luati cea mai buna alegere.

  Cazile cu forma dreptunghiulara de diferite dimensiuni reprezinta cea mai potrivita alegere pentru o baie mica. O dimensiunea recomandata pentru o baie mica este cada de baie de 120×70 cm, ce nu ocupa foarte mult spatiu dar va si satisface nevoile.

  De asemenea puteti monta un panel de dus deasupra cazii, astfel avand posibilitatea unui dus rapid atunci cand nu dispuneti de timp pentru o baie relaxanta.

Mai exista si varianta unei cazi freestanding de mici dimensiuni , aprox 150×70 care sa ofere un spatiu optim plus confort . Cazile freestanding de mici dimensiuni sunt ceva mai rare dar totusi exista variante si pentru acestea

           Mobilierul de baie – o adevarata provocare:

  Gasirea unui mobilier de baie poate fi o adevarata provocare cand nu dispuneti de prea mult spatiu. Puteti opta pentru un dulapior cu oglinda ce-l puteti aseza deasupra lavoarului, beneficiand astfel de oglinda dar si de un spatiu inteligent de depozitare. Un alt spatiu de depozitare ideal pentru baile mici, este montarea unui dulap coloana suspendat.

  De asemenea nu uitati de accesoriile de baie, precum diferite polite, suporturi de prosoape, cuiere ce se pot monta pe usa baii, astfel incat sa beneficiati de o baie eleganta si practica.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *