Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Vorbe din suflet despre ei …


De la prima nastere viata noastra de familie este una agitata, urlete, zambete, ras isteric, scutece, mancare ajunsa pe jos, jucarioare prin toata casa si multe altele cu care sunteti probabil deja obisnuite, daca nu va veti obisnui.

Viata agitata la inceput poate parea foarte grea insa pe parcurs realizati ca asa agitata cum este ea, sunteti cei mai fericiti parinti. Unele dintre voi poate sunteti ajutate cu copilul sau copii, de catre mame sau soacre, altele poate doriti sa va descurcati singure.

In esenta copilul primii anii va sta in permanenta cu voi. Zi si noapte, 7 zile din 7 si 24 de ore din 24. Poate suna tragic dar nu e chiar asa. Doresc sa va impartasesc sentimentul de singuratate pe care l-am simtit cand copilul meu a plecat pentru cateva zile la parintii mei.Dinstanta intre mine si parintii mei este una de vreo 200 km. Nu foarte mult totusi. Obisnuita fiind ca dimineata sa ma trezesc cu un ”Buna dimineata, mami. Ce facem astazi?”, realizez ca este plecata.

Cu jucariile asezate la locul lor, si casa ordonata, parea ca timpul este oprit in loc si toate o asteptau sa se intoarca. Ba chiar imi doream cat ii pregateam hainutele, sa imi spuna ca s-a razgandt si defapt nu mai vrea la ”buni”. Aparent acest lucru nu s-a intamplat.

Descopera o oferta vasta de produse si cadouri pentru cei mici pe www.lapetitearmoire.ro

Sunt constienta ca este in siguranta, ca se distreaza si ca are tot ce isi doreste, insa gandul imi sta la ea. Puiul meu de om cu care am stat in fiecare minut, ora sau zi din acesti mirifici 5 ani de cand este pe lume. Desi o sunam de cel putin 6 ori pe zi, timpul parea sa nu mai treaca. Sunt constienta ca trebuie sa depasesc aceasta perioada si ca vor veni timpuri si mai grele, cand va trebui sa ma desprind usor usor de ea, si sa ii ofer libertatea pe care si-o merita, insa momentan lucrul asta mi se pare foarte greu de realizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *