Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Social Media Marketing, Facebook Marketing


De cate ori nu ai auzit, mai in gluma, mai in serios “daca nu esti pe Facebook, nu existi”? Probabil de prea multe ca sa le mai tii minte numarul. Daca in urma cu ceva timp aceste vorbe iti pareau o gluma simpatica, astazi, cand ai propria afacere, ele au devenit ecoul ei in mintea ta.

            Fiecare dintre noi isi petrece, in mod voit sau nu, o buna parte a timpului pe retelele de socializare. Vina, sau meritul, depinde cum privești, este in primul rand a telefoanelor smart datorita carora avem lumea la o atingere distanta. Oprim alarma dimineta si, din obisnuinta, imediat dupa “aruncam un ochi” pe Facebook sau Instagram. Bem cafeaua si “navigam pe net’. La birou ne indeplinim task-urile cu contul de Facebook ”in bara”, luandu-ne o scurta pauza aproape de fiecare data cand primim notificari.

            Navigand in retelele de socializare intalnim diverse postari, unele dintre acestea, adevarate reclame care ne transforma, uneori fara voia noastra, in cumparatori. Ele sunt un raspuns al cautarilor noastre anterioare in online, dar si sugestii ale unor produse si servicii similare menite sa ne transforme in vizitatori si clienti, atat in online, cat si in spatiul fizic (spre exmplu, o viitoare mireasa a vazut in online rochia visurilor ei, dar va merge in magazin pantru masuratori, retusuri, achizitie).

            Asta inseamna Social Media Marketing, iar tu, ca antreprenor in era digitala, trebuie sa profiti la maximum de oportunitatile pe care le ofera! O agenție digital marketing profesionista iti va crea o strategie social media personalizata in functie de specificul afacerii tale si de obiectivele tale, ajutandu-te astfel sa ajungi la clientii potriviti, sa ii fidelizezi pe cei deja existenti, dar si sa cresti notorietatea brandului tau – toate acestea prin implementarea  unor campanii avansate de Facebook Marketing , gandite special pentru tine.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *