Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Piese de la dezmembrari


Masinile sunt facute pentru a se defecta, iar romanii stiu cel mai bine acest lucru. Foarte multi dintre noi avem masini second hand cumparate din Germania, Italia, Franta sau chiar si Bulgaria. Nu sunt doar masini la mana a doua. Unele pot fi deja la al saselea proprietar, insa problema este alta.

Piesele de masini sunt foarte scumpe si de cele mai multe ori la o masina veche, indiferent de cate ori vei schimba piesele, se va defecta din nou. Asa ca ce iti ramane de facut?

Sa cumperi de la dezmembrari masini, desigur.

Piesele de la dezmembrari sunt foarte accesibile, usor de identificat, iar preturile nu iti vor da niciodata batai de cap. Eu am descoperit ca dezmembrari auto Craiova ofera foarte multe modele de piese, chiar si pentru masini Asiatice, ca sa numai vorbesc de multitudinea de piese pentru masinile Europene.

De obicei un sofer investeste in medie 1500 RON anual doar pe piese si asta daca defectiunile sunt minore. Cumparand piese la mana a doua se economisesc mai multi bani si nu trebuie sa astepti cu saptamanile pentru ca piesa sa vina in stoc. Regulile sunt simple: ori centrul de dezmembrari piese are piesa, ori te duci si o cumperi din alta parte.

Din fericire, dezmembrari auto Craiova au mereu un stoc bine facut, cu piese de masini de calitate foarte buna. De fiecare data cand am nevoie accesorii si piese de schimb apelez la site-ul lor care se numeste dezmembraripenet.ro.

Dezmembraripenet.ro este situat pe o platforma online foarte simplu de folosit si include mai multe categorii, astfel clientii pot identifica piesa de care au nevoie mult mai repede.

Clientii care nu sunt din Craiova pot comanda piesele online, iar produsul il vor primi prin intermediul curierului. Este o forma foarte buna de a cumpara piese pentru masina ta, economisind timp si resurse.

Dezmembraripenet.ro ofera posibilitati tuturor soferilor romani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *