Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Olanda – destinație de vis post pandemie


olanda romania - turism cu autocar - romfour.com

Ne aflăm în perioada în care toată lumea speră ca lucrurile să își revină cât mai repede la normal. Tuturor ne e dor de activitățile noastre preferate, de oamenii dragi, de locurile favorite și în general de programul cu care ne-am obișnuit de-a lungul timpului.

Cu gândul la o revenire cât mai rapidă și cu cât mai puține schimbări posibile, ne facem deja planuri pentru vizite la saloanele de înfrumusețare, poate un maraton de cumpărături în magazinele preferate, o revedere caldă cu prieteni vechi și de ce nu, o vacanță perfectă, așa cum o visam la începutul anului.

Olanda, printre cele mai sigure țări de vizitat după pandemie

Olanda este cunoscută în lume pentru câmpurile foarte colorate de lalele, pentru morile de vânt sau pentru infrastructura perfectă pentru utilizarea bicicletelor. Toate aceste particularități fac din această țară o destinație de top pentru vacanțe și un loc sigur în perioade mai puțin sigure, cum ar fi lunile care urmează după ridicarea restricțiilor de călătorie.

Așadar, dacă te hotărăști că pentru tine e sigur să călătorești și alegi să te oprești la varianta Olandei, să știi că autocarele Romfour România-Olanda sunt mereu la dispoziția clienților noștri.

Te vom ajuta să ajungi în capitala Amsterdam care este o adevărată comoară cu surprize. Vei avea șansa să descoperi adevărate opere de artă arhitecturale. Pe de altă parte, dacă nu te interesează istoria, dar îți place să-ți petreci timpul în sânul naturii, Amsterdamul are o varietate bogată de spații verzi, prietenoase pentru activitățile cu cei mici și nu numai.

Nici nu mai trebuie menționat, totuși vă reamintim că Amsterdam stă foarte bine și la capitolul distracții, în oraș existând zone întregi cu terase, cluburi și alte locuri destinate petrecerii timpului.

Ce alte locuri mai pot fi vizitate în Țările de Jos

După acest mic maraton de vizite în capitala Olandei, unde poți ajunge cu ajutorul curselor de autocar cu Romfour, e timpul să ajungi în zona morilor de vânt, să cunoști și mediul lor rural, care e de o frumusețe neobișnuită.

Și nu în ultimul rând, înainte de a părăsi Țările de Jos, nu uitați să ajungeți și pe câmpurile de flori, să vă bucurați de o frumusețe adevărată și neșlefuită, mai ales dacă ajungeți acolo primăvara, și daca vă plac lalelele.

Dacă ești pasionat de această activitate, poți urmări și reducerile din mall-urile din marile orașe, care sunt foarte generoase, în acest fel te vei bucura de prețuri chiar avantajoase și le vei face celor dragi niște cadouri speciale.

olanda romania colete cu romfour.com

Cum s-a poziționat Olanda în fața crizei COVID 19

În cazul în care nu ești foarte convins că e sigur să călătorești în perioada următoare, dar îți dorești să le trimiți celor de acasă o bucățică de fericire, poți opta pentru livrarea de colete Olanda-România sau invers.

E de menționat faptul că olandezii sunt cunoscuți pentru felul lor rațional de a gândi în general, deci și pentru cel de a gestiona situațiile de criză, cum e cea în care ne aflăm acum.

Oamenii știu să fie calmi, să asculte de autorități, care dau mereu informații veridice. În plus, foarte multe dintre măsurile pe care unele țări încă nu le-am integrat în politicile lor, pentru Olanda erau deja normalitate.

Indiferent de țara pe care o vei alege pentru vacanța din acest an, Romfour îți stă la dispoziție cu o flotă modernă și cu o echipă de profesioniști.

Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *