Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

OnlineFarmacia ofera cele mai bune solutii pentru controlul diabetului


Site-ul onlinefarmacia.ro ofera clientilor sai cele mai eficiente solutii pentru prevenirea si controlul diabetului.

Din dorinta de a veni in ajutorul celor ce se confrunta cu probleme cauzate de valori ridicate ale glicemiei, OnlineFarmacia pune la dispozitia acestora glucometre si teste Contour Plus (bandelete de testare), ace Microlet, dispozitivul i-Port Advance™ si suplimentul alimentar Diabil.

Pe site sunt disponibile doua tipuri de dispozitive de monitorizare a glicemiei: glucometrul Contour plus si glucometru Contour plus ONE.

Glucometrul Contour Plus se bazeaza pe tehnologia MultiPulse ce ofera o precizie ridicata. Datorita caracteristicii „A doua sansa”, este posibila aplicarea de sange suplimentar la aceeasi bandeleta daca prima proba nu a fost suficienta. Astfel nu este nevoie sa va intepati a doua oara si reduceti si numarul de bandelete irosite. Pentru cei care se intreba cat este teste glicemie Contour plus pret, acestia pot gasi toate detaliile pe site.

Glucometrul Contour plus ONE este cel mai nou dispozitiv de masurat glicemia de pe site. Pe langa precizia ridicata si prelevarea tip ”A doua Sansa”, acesta permite utilizatorilor sa isi transfere datele prin Bluetooth pe smartphone sau tableta si sa isi gestioneze mai bine diabetul prin aplicatia mobila Contour™ DIABETES. De asemenea, acesta este prevazut cu indicator luminos colorat ce arata daca valoarea glicemiei este peste – galben, sub – rosu sau in intervalul tinta – verde.

i-Port Advance™ este un dispozitiv de ajutor pacientilor cu diabet zaharat tip 1 si 2 in tratament cu insulina carora le este teama de injectii si de impactul lor fizic precum vanataile sau durerea. Acesta permite administrarea insulinei fara a fi necesara inteparea pielii pentru fiecare injectie. Dispozitivul poate fi purtat in timpul tuturor activitatilor obisnuite, inclusiv in timpul miscarii sau somnului.

Diabil completeaza gama de produse destinate controlului diabetului. Acesta este un supliment alimentar ce ajuta la mentinerea glicemiei in limite normale, la scaderea glicemiei pe nemancate si dupa masa si la reducerea variatiilor extreme ale glicemiei. Persoanele interesate pot vizita site-ul onlinefarmacia.ro sau se pot adresa direct prin numarul de telefon 0371 003 935 sau prin adresa de mail office@onlinefarmacia.ro.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *