Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Păreri Claus Web – firmă de găzduire în România


Am ales să colaborăm cu cei de la Claus Web pentru proiectul Ziare Gorj, având nevoie de o firmă serioasă de găzduire în România, pentru a se încărca repede site-ul nostru, pentru a funcționa optim, fără să pice sau să fie spart.

În 3 ani am avut destul timp să ne convingem de seriozitatea și profesionalismul celor de la Claus Web, după ce am lucrat cu ei în mai multe proiecte.

În acest moment găzduim 15 site-uri la firma de găzduire web în România – Claus Web, printre care și presaonline.info, timisoara.biz, stiritimis.ro, comunicadepresa.com .

Noi ne-am convins că sunt cei mai buni, urmează să vă convingeți și voi.

Dacă ești webmaster, cu siguranță ai nevoie de o firmă de hosting serioasă, știind prea bine cât de mult contează viteza de încărcare, stabilitatea și securitatea unui site.

La Claus Web fișierele se află în siguranță. Firma de găzduire Claus Web se află pe piață de peste 13 ani, acumulând experiența necesară pentru a putea să ofere servicii de hosting premium pentru orice tip de site, pentru orice tip de afacere.

Multe magazine serioase au acordat încredere, lucrând fără probleme cu furnizorul de hosting din România – Clausweb.ro

Părerile contra, cu siguranță vin din partea concurenților. Asta nu-i o practică nouă. Cei ce încearcă să fure din clienții altor firme, plătesc articole negative pe bloguri/forumuri, cu speranța de a convinge oamenii că firma concurentă nu merită atenție.

Mare atenție la tot ce citiți pe internet, nu tot ce zboară se și mănâncă. Oricine poate să spună orice.

Noi vă recomandăm serviciile Claus Web, partenerul nostru de încredere de peste 3 ani.

 

Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *