Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

PIESE AUTO SECOND HAND


Piesele auto second-hand pot reprezenta o alternativă mai ieftină și eficientă când ai nevoie să înlocuiești una sau mai multe piese la mașina ta. Însă de cele mai multe ori, procesul de căutare a pieselor, precum și a locurilor de unde le poți cumpăra, poate deveni destul de anevoios, dacă nu știi în ce direcție s-o apuci. De aceea, îți prezentam mai jos principalii pași pe care trebuie să-i parcurgi, atunci când ești în căutare de piese second-hand pentru mașina ta.

Pentru început, este necesar să localizezi parcurile de dezmembrări din zona ta. Deoarece acestea sunt principalele locuri unde se comercializează piese de schimb second-hand pentru mașini. Poți găsi parcurile de dezmembrări din zona ta foarte ușor, la o simplă căutare pe internet sau dacă nu sunt în zona ta, nici o grijă, deoarece poți comanda oricând piese auto second-hand, de oriunde din țară, în magazinele online specializate.

După ce ai identificat locurile de unde poți cumpăra piese auto second-hand din apropierea ta, este necesar sa îți faci o listă clară cu piesele pe care trebuie sa le achiziționezi. În primul rând, asigură-te că piese pe care le cauți există pe stoc în parcul de dezmembrări pe care l-ai selectat. Poți verifica foarte ușor diferitele tipuri și modele de piese din oferta unui parc de dezmembrări, în special pentru cele care au și magazin online cu piese auto second-hand. De asemenea, în funcție și de nevoile tale, ai chiar posibilitatea de a achiziționa ansambluri mai mari de piese, pentru a economisi bani, deoarece ansamblurile întregi de piese pot costa mai puțin decât dacă ai cumpăra piesele individual.

O dată ce știi foarte clar ce trebuie să cumperi și de unde, poți începe să discuți cu operatorul parcului respectiv de dezmembrări. Poți face acest lucru online, pe site-ul parcului de dezmembrări sau chiar în locația acestuia. Întreabă operatorul despre prețurile pieselor care te interesează, precum și dacă se percep taxe suplimentare. De asemenea, este important să obții informații în legătură cu termenii și condițiile de vânzare a pieselor. Există unele parcuri de dezmembrări care acceptă returnarea pieselor achiziționate si restituirea sumelor achitate, însă nu este valabil pentru toate.

Dacă ești și tu în căutare de piese de schimb pentru mașina ta, îți prezentăm aici un site în care  poți găsi piese auto second-hand de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *