Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Precisa, furnizor de aparatură complexă pentru laboratoare de testare sau de studiu


Pentru laboratoarele ce testează materiale de construcții, pentru cele care analizează probe biologice și nu numai, Precisa este remarcant furnizor. Vorbim de soluții complete și de servicii ce completează gama de produse, astfel încât veți auzi de acest nume drept aliat al dotării în amănunt a spațiilor de tip laboratoare.

Precisa a luat locul intermedierilor. În anii trecuți aparatura pentru dotarea laboratoarelor exista numai peste hotare și cu greu erau realizate comenzi. Timpul până la finalizarea acestora era destul de lung și în plus existau costuri mai mari, mai ales raportat la faptul că erau implicate deplasări la fața locului sau pentru că importul costa mult. Cert este că Precisa a lansat un altfel de trend pe această nișă. Dispune de un vast stoc de produse specifice laboratoarelor și astfel pune la dispoziție soluții variate pentru tipuri de laboratoare la fel de variate.

Aparatura de laborator

Pot fi comandate agitatoare, analizatoare, aparatură de proces sau PCR, băi cu ultrasunete sau balanțe, inclusiv ustensile si instrumentar de laborator de la Precisa. Tot aici regăsim și distilatoare, hote, incubatoare, lămpi și nu numai. Până în cele mai mici detalii, ce țin de sticlărie și alte accesorii, aceeași sursă demonstrează că este un răspuns potrivit.

Pentru achiziții ce țin de aparatură, Precisa pune la dispoziție o echipă gata pregătită să asiste clientul – este oferit transport special, cu delegat dacă este cazul, este asigurată asistența, punerea în funcțiune și chiar și instruirea personalului ce va folosi aparatura în cauză. Toată aparatura beneficiază de garanție, perioadă în care service-ul este asigurat. Post garanție pot fi asigurate aceleași servicii, dar contra cost.

Materiale didactice

Aceeași sursă pune la dispoziție și materiale didactice. Fie că vorbim despre tipuri de microscoape, de mulaje anatomie sau de cele pentru zoologie ori de truse didactice diverse, în cadrul paginii precisa.ro acestea sunt ușor de regăsit.

Pentru fiecare produs în parte există o estimare de preț ce poate fi cerută. Precisa va consulta stocul la producător și va oferi un preț pentru doritori. La pachet cu toate acestea vorbim despre consultanță asigurată și de tot sprijinul oferit pentru ca cei  interesați să intre în posesia produselor și aparaturii necesare.

Produse de actualitate regăsite la acest furnizor

Pentru că vremurile și nevoile se schimbă și există și aici o dinamică de care trebuie să ținem cont. Așadar, regăsim la Precisa spre exemplu produse de actualitate, cum sunt lămpile bactericide, cu sau fără stativ, de dimensiuni diferite – alegerea va ține cont și de suprafața în cauză.

Ceea ce caracterizează produsele selectate aici, înseamnă precizie mai întâi de toate și calitate. Precisa pune un mare accent pe aceste aspecte, de unde și continuitatea sa pe această nișă, fiind un nume de reper în domeniu.

Puncte de lucru Precisa Catalogul de produse și servicii prezentate îl regăsim online, în cadrul paginii oficiale, dar cei interesați trebuie să știe că Precisa are și 3 puncte de lucru în țară – în Sibiu, Iași și Slatina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *