Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

3 motive sa alegi o usa din sticla si sa nu regreti pe urma alegerea facuta


Cand te gandesti la usile de interior, automat te gandesti la cele clasice, din lemn, eventual cu insertii din sticla – pentru a lasa mai multa lumina sa patrunda in interior sau pur si simplu din ratiuni estetice. In orice caz, in majoritatea cazurilor vorbim despre optiuni de acest gen. Ce ai spune insa de usile din sticla? Descopera in randurile ce urmeaza cateva motive pentru care usile din sticla, cum sunt cele de la Special Doors, magazin online de usi, sunt o alegere buna.

Spune „da” usilor din sticla

#1 Sunt rezistente

Chiar daca primul tau gand este ca sticla se va sparge si deci rezistenta acestor usi este mai mica decat a celor din lemn, la Special Doors vei gasi optiuni mai bune. Vorbim despre o gama vasta de usi de interior si exterior dintre care cele din sticla nu lipsesc. Acestea sunt create prin tehnica speciala, cu sticla securizata de 8 mm grosime. Printata, aceasta chiar daca se sparge, nu va imprastia cioburi ca in cazul sticlei clasice. Asadar este minimalizat riscul de accidentare. Dar, vorbim despre probabilitati, pentru ca rezistenta acestor usi este sporita.

#2 Din cale-afara de frumoase

Atunci cand alegi usile de interior nu ai cum sa omiti importanta lor din punct de vedere estetic. Usile din sticla – vezi ofertele specialdoors.ro – sunt printate si au imagini spectaculoase. Au si acel efect realist. Sa iti porti gandul si sa iti delectezi ochii cu imaginea Parisului sau a Dubaiului, sa vezi flori inaintea ochilor este pe cat de neasteptat, pe atat de frumos. Astfel de usi le vei gasi in stocul de la Special Doors.

#3 Schimba tot decorul

Usile au rol multiplu. Vorbim despre nevoia de a separa spatii, de a crea intimitate si nu in cele din urma, de a oferi unui spatiu o amprenta estetica. Usile din sticla pot avea acest efect si la capitolul estetica pot plusa.

Se potrivesc mai bine in spatii decorate modern. Exista si variante de print clasic, cu modele abstracte, asadar daca nu iti surade neaparat ideea de a avea pe usi un tablou, o imagine deosebita, poti opta pentru ceva alternativ. Comenzile la Special Doors vor presupune desigur un set complet, usa vine la pachet cu accesoriile necesare pentru a fi montata. Detalii in cadrul paginii oficiale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *