Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Renovarea este mereu bine primita


Procesul de renovare este lasa intotdeauna o senzatie placuta, deoarece renuntam la lucrurile vechi din viata noastra si facem loc pentru un viitor nou si plin de surprize. Anul acesta am decis sa schimb parchetul, deoarece vechiul parchet devenise destul de zgariat iar unele pete de alimente nu se mai curatau, indiferent de ce solutie foloseam.

Am dorit sa pun un parchet mai bun calitatativ fata de ceea ce am avut inainte si am mers direct la sursa sigura pe site-ul Parchetpeviata.ro, deoarece auzisem numai lucruri bune despre produsele lor.

Intr-adevar, site-ul detine o gama vasta de modele parchet, iar pretutile sunt acceptabile chiar daca unele produse sunt cu putin peste pretul parchetului obisnuit. Magazinul garanteaza o calitate superioara fata de restul parchetului.

Fiindca am dorit sa merg pe o tematica minimalista in casa renovata, am ales un parchet triplu stratificat de culoare deschisa. Am ales modelul de parchet Alb Gri/ Electric Lights 3S. Acest model este ideal pentru cei care doresc sa implementeze un aspect minimalist, cu tendinte industriale in locuinta, deoarece va da impresia de spatiu deschis si completeaza lipsa de mobila din locuinta.

Fiind un parchet deschis, este ideal chiar si pentru incaperile cu puitne geamuri, deoarece va reflecta lumina produsa de la bec. Acest parchet triplu stratificat este realizat din stejar Karelia, iar producatorul garanteaza o rezistenta de durata.

Caracteristicile pricipale ale acestui parchet sunt:

  • Culoarea sa unica de alb gri ce rezista in timp
  • Finalizarea cu ulei UV pentru a rezista la zgarieturi
  • Rezista la petele de vin si alte alimente care pateaza
  • Modul de imbinare il face invizibil, dand impresia ca este totul dintr-o bucata masiva de lemn
  • Nu necesita niciun alt tratament dupa montaj
  • Rezista chiar si la zgarieturile provocate de animalele de companie

Parchetul pe care l-am comandat de la Parchetpeviata.ro a ajuns foarte repede la mine, de la plasarea comenzii, si am fost fericit sa vad cat de bine a fost ambalat coletul per total. Cand am inceput sa imbin parchetul, totul s-a potrivit perfect fara sa mai fie necesare modificari.

Recomand cu incredere parchetul triplu stratificat Electric Lights 3S si site-ul Parchetpeviata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *