Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Social

Respectarea dorintelor familiei indoliate, prima grija a unei firme profesioniste de servicii funerare din Iasi

servicii funerare Iasi

Sunteti din Iasi si traversati clipe dezolante in urma pierderii unei rude sau unui prieten? V-ati oferit sa va ocupati personal de organizarea unui eveniment funerar, pentru a le acorda intreg suportul celor indoliati? Contactarea imediata a reprezentantilor firmei de servicii funerare din Iasi va poate ajuta in alegerea celor mai bune pachete funerare si va poate scapa de tensiunile inerente din institutiile care emit autorizatii, certificate si alte acte, fara de care nu poate avea loc nicio inmormantare.

Pierderea unei persoane dragi este, deseori, un moment crucial in viata celor apropiati. Durerea resimtita, gandurile si regretele pun o presiune apasatoare pe cei indoliati. De aceea, nu de putine ori, membrii familiei defunctului se simt mult prea coplesiti pentru a organiza in detaliu ceremonia de inmormantare sau incinerare. Puterea de a se mobiliza rapid, aspect esential in cazul unui deces, nu este tocmai un punct forte, iar birocratia tinde sa pluseze pe umerii celor implicati. In astfel de situatii, ajutorul unei firme de servicii funerare Iasi ca alo-deces.ro este absolut necesar.

Chiar si in cazul in care persoana decedata nu avea pregatit in prealabil un loc de veci, echipa de pompe funebre se poate ocupa de demersurile necesare achizitionarii acestuia, cu acordul familiei. De altfel, prima grija a unei firme profesioniste de servicii funerare este sa indeplineasca, pas cu pas, toate doleantele familiei indoliate, pentru ca ceremonia de ramas-bun sa fie una onorabila si demna de ruda plecata.

Empatie si profesionalism

Veti gasi in personalul firmei funerare, oameni care va vor intelege suferinta si vor empatiza cu dumneavoastra la un nivel subtil, incercand sa va aduca o alinare prin sfaturi si propuneri care sa va multumeasca sufleteste. Comunicarea este cheia esentiala in aceste clipe, iar personalul experimentat si pregatit sa participe la astfel de evenimente va va demonstra ca stie sa va asculte si sa va incurajeze pentru a depasi mai usor aceasta durere.

De aici si avantajul major atunci cand colaborati cu o firma profesionista de servicii funerare din Iasi, angajatii acesteia stiind inca de la primul „Alo” spus la telefon, cum sa intervina in ajutorul dumneavoastra.

servicii funerare Iasi

Pachete funerare complete, standard sau personalizate

In ceea ce priveste organizarea inmormantarii, agentia de pompe funebre din Iasi va va ajuta sa configurati pachetul funerar potrivit bugetului dumneavoastra, astfel incat sa organizati o inmormantare memorabila defunctului, care sa respecte toate traditiile crestinesti si rigorile bisericesti. Firma de servicii funerare din Iasi va va consilia si in privinta achizitionarii articolelor fara de care nu ar putea avea loc inmormantarea.

Astfel, va trebui sa adaugati pe lista articolele necesare, precum: sicriul complet echipat si accesorizat sau urna pentru cenusa funerara, in cazul in care ati optat pentru incinerarea persoanei decedate, crucea din lemn, fier sau marmura, coliva, colacii, vinul, prosoapele, batistele, esarfele, iconitele, doliul, lumanarile, candelele, aranjamentele florale si pachetele care urmeaza a fi date de pomana, cu produse de post sau de frupt.

Veti avea la dispozitie pachete funerare standard sau personalizate, astfel incat sa beneficiati de articole funerare de calitate, la cele mai bune preturi. Puteti, de asemenea, sa optati si pentru produse precum: monumente funerare din granit sau marmura, poze ceramice, placute comemorative, capac (sicriu) frigorific, catafalc cu lumini sau felinare din fier.

Cand viata va arata si reversul ei, prin disparitia unei persoane dragi sufletului dumneavoastra, lasati firma de servicii funerare Iasi sa se ocupe de tot ceea ce tine de organizarea ceremoniei de inmormantare sau incinerare.

Articol realizat de www.iagency.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.