Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Sfaturi in alegerea masinii de inchiriat


Cand avem de gand sa alegem o masina de inchiriat pentru vacanta noastra trebuie sa fim atenti la mai multe criterii care vor avea un impact mare asupra experientei de calatorie. Rentxpert Oradea iti vine in ajutor cu cateva sfaturi utile pentru ca tu sa alegi corect masina de inchiriat.

De aceea este important sa alegem corect masina de inchiriat pentru a ne bucura de calatorii reusite. Printre criteriile de alegere a firme de rent gasim:

1. Numarul de pasageri din masina

Este important sa intelegem de la inceput cate persoane vor fi in masina in momentul calatoriei. Daca sunt mai mult de 3 persoane in masina putem alege o masina de clasa medie spre mare pentru ca toti pasagerii sa aiba parte de confort si spatiu indeajuns. Sa nu uitam ca si bagajele trebuie sa fie puse bine si sa nu fie aruncate unele peste altele – de aceea avem nevoie de o masina cu portbagaj mare.

Daca suntem doar noi sau cu inca o persoana in masina putem alege o masina de clasa mica – daca vom circula mult in oras si vrem sa facem economie de combustibil.

2. Tipul de drumuri pe care vom merge.

Este important sa stim pe ce fel de drumuri vom circula – astfel daca mergem mult prin oras vrem sa luam o masina de clasa mai mica – care sa consume mai putin si care sa ne permita sa ne strecuram prin oras.

Daca mergem pe distante mari atunci trebuie sa alegem o masina diesel mai luxoasa pentru a ne bucura de confort maxim. Daca mergem pe teren accidentat atunci sa alegem o masina 4×4 – off road.

3. Vezi ofertele

Este important sa facem un mic research inainte de a ne apuca sa inchiriem masina. De aceea echipa RentXpert Oradea iti vine in ajutor cu diverse tipuri de masini.

Astfel poti face un mic research online sa vezi care sunt preturile la diverse firme de rent pentru masina aleasa.

Vezi pe site-ul www.rentacardeva.ro gama completa de masini de inchiriat in Deva si Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *