Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Sfaturi pentru diminuarea riscului de coronavirus, prin dezinfectie Valcea


Respectarea conditiilor de igiena a fost intotdeauna un deziderat al sanatatii. Pandemia de coronavirus ne-a demonstrat, daca mai era nevoie, cat de importanta este dezinfectia pentru mentinerea in buna functionare a afacerilor si desfasurarea activitatilor de orice natura, in conditii de siguranta.

Apeland la servicii de dezinfectie valcea, vei avea garantia calitatii si a protectiei afacerii tale, a colegilor, a casei dar si a familiei.

Cum te poti proteja cu ajutorul serviciilor dezinfectie Valcea

Coronavirusul si alti agenti patogeni pot supravietui pe suprafete de la cateva ore pana la cateva zile. Aceasta perioada le ofera timp suficient pentru a se transfera intre persoanele care utilizeaza in impreuna cladiri, masini sau transportul in comun si care ating punctele fierbinti cum ar fi manerele usilor, dispizitivele de la toaleta, butoanele de la bancomate si alte terminale automate, echipamentul comun sau elementele de sustinere.

Pandemia a impus respectarea unor masuri care trebuiesc implementate la nivel profesional, asa cum fac cei specializati in dezinfectie Valcea. Respectarea tuturor normelor de protectie, siguranta si eficienta precum si utilizarea de produse aprobate de organismele locale, reprezinta doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa apelati la dezinfectie Valcea atunci cand doriti sa igienizati o locatie.

Solutiile utilizate in procesul de dezinfectie ucid nu doar bacteriile ci si virusii si ciupercile. Exista o gama variata de produse, iar alegerea finala se va face doar impreuna cu tine, pentru a exista siguranta ca solutia utilizata este perfecta pentru nevoile pe care le mentionezi.

Poti apela la servicii de dezinfectie Valcea indiferent daca este vorba despre birouri, centre comerciale, institutii de invatamant, hoteluri, case de ingrijire, centre de agrement, facilitati sportive sau alti furnizori de servicii de sanatate.

Utilizarea solutiilor dezinfectante se face in conditii perfecte de siguranta, atat pentru persoanele care traiesc sau isi desfasoara activitatea in locatie, dar si pentru animale sau pesti. De asemenea, specialistii in dezinfectie sunt echipati cu echipamente standard de protectie individuala, specific serviciului de dezinfectie pe care il presteaza, cum ar fi: costume de protectie, salopete, manusi, cizme de cauciuc, ochelari de protectie. Tot personalul este instruit intentesiv in proceduri si practici pentru a minimiza riscurile  aferente muncii pe care o desfasoara, inclusiv:

  • Protectia personala si utilizarea corespunzatoare a echipamentelor de protectie individuala;
  • Protejarea impotriva ranirilor la manipularea obiectelor ascutite;
  • Efectuarea procedurilor adecvate pentru decontaminare;
  • Bune practici pentru respectarea igienei de baza, cum ar fi spalarea si dezinfectarea regulata si temeinica a mainilor.

Daca te intereseaza cat dureaza un proces de dezinfectie completa, trebuie sa stii ca raspunsul depinde de multi factori, cum ar fi marimea si tipul cladirii si zonei de tratament, motivul dezinfectiei, contaminarea cu anumiti agenti patogeni, etc. Important este ca spatiu poate fi utilizat in conditii de siguranta la doar 30 de minute de la finalizarea lucrarilor sau imediat ce produsele de dezinfectie s-au uscat.

Referitor la expunderea la virusul SARS Cov2, apeland la servicii de dezinfectie Valcea, te poti astepta la una dintre cele patru tipuri de interventie:

  1. Dezinfectarea la nivel inalt, pentru contaminarea confirmata recent
  2. Dezinfectarea la nivel mediu, pentru suspiciune de contaminare.
  3. Dezinfectare de precautie, pentru pregatirea spatiului pentru redeschidere.
  4. Dezinfectie de urgenta, pregatita pentru a te ajuta sa intervii urgent in cazul unei viitoare contaminari.

Dezinfectia trebuie repetata in functie de specificul fiecarei situatii, respectiv de tipul de afacere si scopul in care este folosita cladirea. O cladire cu un numar mare de persoane care tranziteaza, este mai susceptibila de a  prezenta cazuri de infectare cu SARS Cov2, iar tratamentele oferite de dezinfectie Valcea vor trebui aplicate mai frecvent, pentru siguranta utilizatorilor.

In functie de nevoile tale, poti discuta cu specialistii in dezinfectie referitor la alegerea serviciului potrivit pentru diverse situatii. Mai multe detalii si informatii de la specialisti gasesti pe site-ul www.agromadpest.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *