Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Viața post pandemie – fii relaxat, indiferent de context


Încă trăim sub efectul pandemiei, unii mai mult sau mai puțin ca alții. Este o perioadă din viața noastră care lasă urme. Știm cu toții că acest val de schimbări ne-a lăsat mai săraci, ne-a limitat într-un fel sau altul. Cumva ne-am obișnuit cu work from home, cu o viață cât mai limitată în ieșiri, cu activități limitate. Și credem sau nu, există o serie de factori de ordin psihologic acum la finele pandemiei. Menține-te relaxat, iar cu Masatto ai motive în plus să faci asta.

Masatto sau maestrul în arta masajelor, vine cu o gamă variată de fotolii de masaj. Sunt motivul pentru care ziua ta poate fi una mai bună, motivul pentru care atunci când spui că nu mai poți, mai poți un pic. Create să substituie un maseur profesionist, acestea au devenit, se pare, calea de acces rapid la terapie ca la spa, dar la tine acasă.

Un fotoliu de masaj ce te readuce în simțiri

În viață ai parte de experiențe care te marchează, unele mai mult ca altele. Parcă nu mai ești tu după. Exact asta ți se întâmplă și cu masajele. Odată ce te bucuri de această experiență nu mai dorești să dai timpul înapoi, nu mai poți gândi că ar putea să treacă o zi fără să ai parte de un răsfăț de acest gen.

Un fotoliu cu masaj de la Masatto este relaxarea supremă în viața ta. Ca o evadare. Îți relaxează, la propriu, fiecare parte din corpul tău, masează plăcut, full body și asta într-un timp mai comprimat decât ai putea crede. Este ceea ce la spa ar dura mai bine de o oră.

Pastilă antistres

Nu poți opri ce se întâmplă în lume. Nu ai cum să schimbi ceea ce nu ține de tine să controlezi. Poți însă, la tot ce ți se întâmplă, să te menții echilibrat. Căci ne facem rău singuri și nu ne dăm seama de asta decât când suntem deja prea stresați. Nu există o pastilă antistres? Există în schimb mesajele și terapia prin masare.

Îți pune sângele în mișcare mai bine, ajută la oxigenarea ta, îți induce starea de bine pentru că masează corpul cu precizie. Te energizează, ba chiar sunt modele care emană ioni negativi, ceea ce te face să te teleportezi parcă în zona de munte, unde e aer curat.

Fii relaxat cu Masatto! Descoperă cum poți testa gratuit, la tine acasă, orice fotoliu din colecțiile lor. Detalii în pagina oficială – masatto.ro.

Contact:

+40 756 478 789

contact@masatto.ro

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *