Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Siguranta tranzactionarii din perspectiva criptomonedelor


Ori de cate ori ne gandim la tranzactii online avem in vedere siguranta lor. Siguranta este foarte importanta pentru ca este vorba in primul rand de ceva virtual, care exista doar pentru cateva minute, luni, saptamani, ceea ce e virtual e mai greu de controlat si riscul unor probleme creste exponential.

Siguranta tranzactionarii este un element esential mai ales in cazul monedelor digitale. Pentru ca una dintre caracteristicile lor este descentralizarea, monedele digitale sunt mai vulnerabile, totul depinde de sistemele de siguranta si de criptare, de securizare pentru a nu cadea prada hackerilor. Anonimitatea este mentinuta atat timp cat exista sisteme de protectie digitala active, in momentul in care acestea nu isi mai fac treaba fiecare user este „descoperit”.

Siguranta tranzactiilor online este foarte importanta pentru cei care folosesc Bitcoin sau alte criptomonede si pentru ca acestia tranzactioneaza de obiecei sume foarte mari. Practic se investeste intr-un numar de Bitcoin, de pilda, si suma respectiva e apoi transfera catre x cumparator. Daca nu exista securitate buna banii se pot pierde, monedele digitale sunt foarte volatile cand nu exista sistem de siguranta, de criptare bun. Firmele care se ocupa de intermedierea tranzactiilor cu monede digitale, cum e si https://www.cryptocoin.pro/, au grija sa investeasca masiv in securitate si eventual criptare pentru a oferi o experienta cat mai placuta celor care vor sa foloseasca monedele virtuale in tranzactii importante.

Pe langa sisteme de securitate avansate pentru platforme, CryptoCoin.pro, firma care permite cumpararea si vanzarea de Bitcoin si Ethereum are implementat si sistemul de autentificare in doi pasi pentru conturile de user, date actualizate si o interfata optimizata, cu un cod sursa mentinut „curat” in permanenta. Tendintele si volumul de activitate, evolutia monedelor in ultimele 30 de zile, toate aceste elemente se incadreaza foarte bine intr-un mediu securizat si perfect pentru orice tranzactie.

Platforma CryptoCoin.pro asigura si pretul de achizitie pentru 24 de ore, criptomonedele sunt stocate in contul de user pana la retragerea in portofelul electronic, totul este securizat si foarte bine gandit. Securitatea sporita si rapiditatea tranzactionarii, mediul securizat si calitatea foarte buna a intregului site sunt doar cateva motive pentru a alege platforma atunci cand vreti sa cumparati sau sa vindeti criptomonede.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *