Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Casa si gradina

Soluții de iluminat inteligent pentru spațiile industriale

Logic Light

Te interesează să construiești un depozit inteligent sau o unitate de producție? Cu corpuri de iluminat Logic Light poți optimiza eficiența, poți maximiza economiile de energie și poți îmbunătăți productivitatea și siguranța. 

Gama de corpuri de iluminat Logic Light adaugă valoare soluțiilor de iluminat în rețea cu analize și date, în timp ce gestionarea centralizată a iluminatului ajută la reducerea costurilor de operare, la monitorizarea conformității și la planificarea întreținerii.

Spațiile industriale se caracterizează printr-o zonă mare, unde este necesar să se organizeze condiții de lucru confortabile și de înaltă calitate pentru toți angajații. Unul dintre cei mai importanți factori care afectează productivitatea personalului este iluminatul spațiului de lucru. Nu numai procesul de producție, ci și starea fizică a angajaților care lucrează în spații industriale depinde de organizarea iluminatului. Lumina poate fi fie naturală, fie artificială.

Dacă o clădire poate fi proiectată pentru a primi cantitatea maximă de lumină naturală, această caracteristică este exploatată pe deplin în proiectarea sa. Sursele artificiale sunt supuse unor cerințe speciale, care sunt aprobate la nivel legislativ. Pentru a înțelege cum este proiectat iluminatul și ce corpuri de iluminat sunt necesare pentru spațiile industriale, trebuie să înțelegi varietățile și caracteristicile acestora.

Clasificarea corpurilor de iluminat pentru spații industriale

Corpurile de iluminat Logic Light pentru spații industriale sunt împărțite în funcție de mai multe criterii, și pot fi clasificate în funcție de scopul lor, metoda de atașare și tipul sursei de lumină. Atunci când alegi corpurile de iluminat, merită luate în considerare toate caracteristicile acestora, precum și specificul producției în care vor fi utilizate. Pentru a organiza condiții de lucru de înaltă calitate, merită să alegi dispozitive care vor ilumina complet încăperile de lucru și utilitare, dar nu vor crea așa-numita poluare luminoasă.

Iluminarea excesivă poate afecta negativ vederea lucrătorilor și starea sistemului lor nervos, contribuie, de asemenea, la excitarea psihicului și poate provoca o cădere nervoasă. Evaluând toți parametrii corpurilor de iluminat industriale, ar trebui să studiezi standardele sanitare care se aplică iluminatului în anumite tipuri de spații. După scop, corpurile de iluminat sunt împărțite în scop general, la datorie, de urgență, zona muncitori. Spațiile în care există un risc crescut de rănire trebuie prevăzute cu corpuri de iluminat Logic Light speciale, care sunt indicate în standardele sanitare. Există, de asemenea, cerințe stricte care trebuie îndeplinite de corpurile de iluminat pentru spațiile industriale în care adolescenții au practică sau pregătire. În acest caz, siguranța dispozitivelor este evaluată după cele mai înalte criterii.

Economisirea inteligentă a energiei în industrie

Unul dintre cele mai scumpe articole pentru producție este electricitatea. Din acest motiv, regulile și criteriile de utilizare a corpurilor de iluminat Logic Light economice au fost aprobate la nivel european. Corpurile de iluminat Logic Light cu led sunt considerate cele mai profitabile, sigure și durabile. Toate corpurile de iluminat industrial sunt evaluate în funcție de clasa de eficiență energetică. Pentru scoaterea din utilizare a lămpilor cu incandescență și a lămpilor cu halogen, a fost determinat un interval de timp, și prin urmare, trecerea la corpurile de iluminat industrial cu led s-a făcut treptat și fără a dăuna producției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.