Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Tomografie computerizata la pret foarte bun, doar aici!


Ce este tomografia computerizata si unde puteti gasi cel mai bun pret?

Tomografia computerizata reprezinta o tehnica medicala considerata una dintre cele mai eficiente metode de imagistica pentru studierea creierului, pieptului sau abdomenului. Aceasta este o tehnica non-invaziva, nedureroasa si sigura care ofera imagini clare ale diferitor parti ale corpului sau ale organelor interne, precum inima, plamanii, intestinul, pancreasul, ficatul, rinchii, glandele renale si asa mai departe.

Daca aveti nevoie de realizarea unei investigatii de tomografie computerizata la un pret accesibil, Clinica RomGerMed va ofera aceasta posibilitate

tomografie computerizata

Examinarea nu dureaza mult, iar specialistii de la RomGerMed se vor asigura ca dumneavoastra veti avea o experienta placuta la cel mai bun pret.

Tomografia computerizata la super pret presupune utilizarea unui fascicul de raze X ce traverseaza corpul, realizandu-se calcularea densitatii sale radiologice. Prin acest calcul se realizeza reconstructia imaginii regiunii analizate pornind de la proiectiile sale, reprezentand o reproducere bidimensionala. In plus, in functie de software-ul folosit este posibila chiar reconstructia virtuala tridimensionala a diferitelor organe interne, a sistemului vascular, a coloanei vertebrale sau a articulatiilor. Astfel, medicul poate face o analiza anatomica completa.

Cum se desfasoara procedura?

Inaintea desfasurarii unei investigatii de tomografie computerizata la pret bun, veti completa impreuna cu medicul un chestionar pentru a va asigura ca indepliniti conditiile necesare examinarii. Este important sa transmiteti medicului daca ati efectuat in ultimul timp o investigatie radiologica cu bariu, deoarece nu puteti realiza o tomografie computerizata la mai putin de 3 zile dupa aceasta, deoarece pot aparea interferente ce pot conduce la un diagnostic inexact.

In unele cazuri, este posibil ca medicul sa recomande administrarea unei substante de contrast pentru obtinerea unei imagini cat mai clare, in vederea punerii unui diagnostic corect.

In timpul examinarii veti fi nevoit sa stati intins si nemiscat pe masa glisanta a aparatului, dar investigatia propriu-zisa de tomografie computerizata la pret bun nu dureaza mai mult de 15-20 de minute.

Dupa efectuarea investigatiei de tomografie computerizata la un pret avantajos, imaginile obtine vor fi interepretate de catre radiolog, rezultatele complete ale acesteia putand fi transmise in 1-2 zile.

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *