Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

La aceasta clinica de ginecologie veti avea parte de servicii medicale complete!


Daca va aflati in cautarea unei clinici de ginecologie, Clincica RomGerMed va ofera servicii medicale performante si complete

Vizita periodica la o clinica de ginecologie are o importanta deosebita in viata oricarei femei. Cu toate acestea, multe femei evita sau amana aceasta vizita, fie pentru ca o considera stanjenitoare, fie pentru ca subestimeaza importanta controalelor regulate sau le este teama de depistarea unor probleme de sanatate. Totusi, depistarea precoce a unei afectiuni poate chiar sa va salveze viata.

clinica de ginecologie

Obiectivele principale ale vizitei la o clinica de ginecologie sunt descoperirea din timp a unor boli precum cancerul de col uterin sau cancerul de san, diagnosticarea bolilor cu transmitere sexuala, prevenirea sterilitatii, fiind esentiala si pentru o sarcina sanatoasa si o nastere usoara

Medicul specialist va va ajuta cu toate informatiile necesare pentru mentinerea starii de sanatate, putandu-va clarifica, spre exemplu, nelamuririle cu privire la pubertate, menstruatie sau viata sexuala. In plus, acesta va va ajuta sa tratati si sa preveniti orice problema ce ar putea afecta sistemul reproducator.

Cand este indicat sa mergem la o clinica de ginecologie?

Este recomandat ca prima vizita sa se faca dupa prima menstruatie, dar nu este obligatoriu, neexistand o regula clara in acest sens. In general, este indicat ca vizitele la o clinica de ginecologie sa aiba loc regulat, o data la un an, cu scop de preventie.

La inceputul vizitei, medicul va va adresa diferite intrebari despre stilul de viata, afectiunile de care suferiti sau de care ati suferit in trecut, daca prezentati anumite simptome si manifestari sau daca ati avut parte de anumite operatii, sarcini, nasteri, avorturi, toate aceste informatii fiind importante. Ulterior, medicul va recomanda anumite teste si va incepe examinarea propriu-zisa.

Vino la RomGerMed!

Pentru mentinerea starii de sanatate se recomanda vizita la o clinica de ginecologie periodica intr-un mediu profesionist. In cadrul RomGerMed veti putea beneficia de servicii medicale de calitate, prestate de medici cu o experienta vasta in domeniu. Sanatatea dumneavoastra este pe primul plan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *