Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Traficul pe website-ul afacerii tale este tot unul scazut? Ai nevoie de optimizare site!


Chiar si atunci cand exista strategii corente bine implementate pentru campaniile publicitare din social media, rezultatele nu corespund asteptarilor, atunci cand website-ul nu este bine optimizat.

Daca te regasesti in aceasta situatie, este un semnal de alarma cert: trebuie sa apelezi la servicii de optimizare site. Un website de prezentare 100% functional necesita in realizarea lui o serie de procese ce tin cont de expertiza in UI/ UX Design si SEO. Pentru ca dezvoltarea website-urilor nu mai presupune astazi doar partea programatica, ci si si procese care au in vedere interactiunea utilizatorului cu platformele, exista echipe multidisciplinare care se ocupa de procesele corespunzatoare. Astfel de echipe se gasesc in agentii.

 Cum se poate ocupa o agentie de optimizarea unui website de business

Agentiile full-service de marketing ofera servicii de realizare / optimizare website-uri de prezentare, ancorate in dinamica proceselor de MarCom. Cu alte cuvinte, din punct de vedere continut, design, functionalitate, SEO, site-urile sunt pregatite pentru a genera notorietate brandului si/ sau un numar crescut de vanzari, in functie de obiectivele sale. Un website bine optimizat SEO iti va aduce website-ul afacerii tale in primele cautari pe Google, pe domeniul tau de activitate, iar continutul va fi indexat corect.

Mai concret, din punct de vedere SEO, iata cateva actiuni de optimizare:

  • eliminarea duplicatelor din punct de vedere al continutului;
  • eliminarea duplicatelor din punct de vedere URL, meta description sau title;
  • crearea URL-urilor asa-numite „SEO-friendly”;
  • optimizarea vitezei de incarcare a website-ului;
  • optimizarea meta-tagurilor si a filtrelor de cautare;
  • implementarea setarilor tehnice care permit o buna indexare a continutului, conform algoritmilor.


Respectarea cerintelor Google te va aduce fata in fata cu clientii tai

E important sa fii pe Google? Aceasta intrebare a devenit retorica. Fara dar si poate, orice antreprenor stie ca succesul este garantat atunci cand esti acolo unde sunt si clientii tai. Google este cel mai popular motor de cautare, ce obtine lunar peste 100 miliarde de cautari pe luna in intreaga lume. Astazi, cea mai relevanta metoda de SEO este aceea de a crea continut relevant pentru publicul tinta al fiecarui domeniu de activitate, raspunzand la nevoile de informare sau venind in intampinarea lor. Pentru indexarea corecta in motorul de cautare, optimizarea corespunzatoare a  website-ului afacerii tale este absolut necesara.

Fortin.Agency, solutia ta pentru optimizare site

Pentru a te diferentia semnificativ de concurenta ta, a-ti creste pozitia in Google si – implicit – traficul de pe website si numarul de vanzari de produse sau de accesari pentru un anumit tip de servicii, procesul de optimizare este absolut necesar. Iti recomandam sa apelezi la o agentie cu renume pe piata locala din Bucuresti, dar si nationala: Fortin.Agency.

O echipa de tineri cu o bogata expertiza se poate ocupa de la A la Z de procesele de optimizare site, contribuind astfel la succesul afacerii tale. Lansata in 2015, aceasta agentie are un portofoliu impresionant de clienti, printre care se numara branduri mari precum BMW sau Altex. Specialistii de la Fortin.Agency se ocupa de optimizare la toate nivelurile, atat din punct de vedere al continutului media al unui website (text si imagine), cat si la nivel de URL, HTML si structura platformei. Iti stau la dispozitie pentru consultanta si preiau proiecte pentru implementare. Te vor intampina cu deschidere, experienta si o bogata expertiza, ingredientele care au asigurat succesul tuturor clientilor lor.

Date de contact:

Tel: +0746259994

E-mail: office@fortin.agency

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *