Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Unde apelezi cand ai nevoie de articole promotionale pentru promovarea companiei?


Activ Document Center este un centru de copiere care ofera o serie de servicii pentru toate tipurile de imprimare, scanare si copiere a oricarui tipar si format, si prin urmare  lucreaza  cu comenzi de diferite niveluri: de la o fotocopie a unui pasaport pana la volumele de tiparire a documentatiei de proiectare pentru proiecte de constructii,  si de la tiparirea cartilor de vizita la imprimare offset. De asemenea, Activ Document Center poate  produce bannere pentru evenimente sau un sticker publicitar, poate printa tot felul de formulare de organizare sau scanarea documentelor. Printre alte centre de copiere din Bucuresti, Activ Document Center se distinge printr-o abordare flexibila in colaborarea cu clientii. De regula, site-urile centrelor de copiere abunda in informatii nu intotdeauna structurate despre serviciile lor. Site-ul Activ Document Center este simplu si inteligibil pentru un utilizator de orice nivel familiarizat cu internetul. O abordare integrata economiseste timpul clientilor in cautarea unui centru de copiere, printare si scanare. Activ Document Center poate printa in formatul dorit si la momentul la care ai nevoie, poate lamina diplome si alte documente, poate realiza lucrari pe termen lung, poate face copii in formatul dorit si in numarul de copii dorit, poate tipari carti de vizita sau pliante pentru publicitate si multe altele.

Printare formate mari

Printarea documentelor in format mare (de exemplu, A1, A0 si mai mult sau pe hartie rulanta larga) pe o imprimanta standard nu este posibil, datorita dimensiunii sale compacte. Prin urmare, tiparirea desenelor detaliate este realizata pe un dispozitiv special, denumit plotter. Din punct de vedere constructiv si functional, este o imprimanta obisnuita, dar supradimensionata. Dispozitivul are o cerere speciala pentru documentatia de tipografie si proiectare, lucrari de studii ale studentilor si lucrari de diploma in universitati tehnice, sisteme de aviatie si constructii navale si alte materiale similare. Procesul se realizeaza, de obicei, cu hartie inginereasca de inalta calitate (densitate 80–90 g / m²). De asemenea, este posibila printarea de materiale pentru urmarirea hartiei sau hartiei whatman. Alegerea suportului este selectata in functie de cerintele documentului, compatibilitatea cu dispozitivul de imprimare si alti factori.

Printarea documentelor in alb si negru

Activ Document Center realizeaza tiparirea color si alb-negru a documentelor in formate cuprinse intre A5 si A0. Lucreaza cu documente de birou, materiale de birou, calcule ingineresti si de proiectare, lucrari cu termen si disertatii, desene si diagrame. Nu mai trebuie sa cauti un centru de copiere si printare, deoarece Activ Document Center te poate ajuta.

Tiparirea desenelor

Activ Document Center tipareste comenzi pentru multe firme de proiectare, institutii stiintifice si tehnice, companii de constructii, studiouri de proiectare si multe altele de acest gen. Majoritatea clientilor devin obisnuiti ai centrului de copiere si printare, dupa prima comanda. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *