Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Art Sport Total recomanda sportul in siguranta: nu practica sport intr-o sala ce nu are pardoseala optima!


Practicarea unui sport implica mai multe aspecte, aparte de vointa si disciplina, plus de nevoia de a purta echipament optim. Vorbim implicit de atentia acordata pardoselii, suprafetei unde practici sportul dorit. Pare mai simplu la prima vedere sa alegi varianta indoor, caci nu mai depinzi de capriciile vremii. Aici insa conteaza ce tip de pardoseala exista.

Stii ca exista pardoseala sportiva?

In cadrul eshop-ului specializat artsporttotal.ro regasim implicit pardoseli sportive. Diversitatea de tipuri de produse iti poate aduce confuzie. Sa lamurim deci acest aspect.

Exista pardoseli sportive diferentiate in functie de calitate. Spre exemplu, exista si variante care pot absorbi socurile. Sansele de accidentare in orice tip de sport sunt mai mari aici, de aceea pardoseala joaca si ea un rol important. Aceasta ar urma asadar sa previna leziunile de ligamente, in mod special pentru cei care practica sportul la nivel competitional.

Un alt aspect definitoriu aici este coeficientul de frecare – in momentul in care aluneci pe suprafata pardoselii respective, sa nu te ranesti.

Nu in cele din urma, calitatea unei pardoseli sportive tine si de rezistenta la deformare. Asta pentru ca in timp si ca urmare a presiunii exercitate pe pardoseala, ca urmare a traficului exercitat asupra acesteia, este firesc sa apara si deformari. Totusi asta va implica o investitie constanta, repetata, deci de preferat ca pardoseala sa fie si elastica.

In general, recomandarea este de a opta pentru o pardoseala vinilica, adica un covor PVC. Aceasta asigura si durabilitate, dar si elasticitate in acelasi timp. Poate fi usor de intretinut si aleasa dintr-o varietate de culori.

Magazinul sportivilor, fie de performanta, fie amatori

Atunci cand te pregatesti sa incepi o aventura in lumea sportiva, ca incepator fiind sau practicant de nivel mediu ori profesionist, te vei orienta spre un magazin din cadrul caruia poti achizitiona tot ce este necesar pentru activitatea sportiva dorita. Vei regasi la Art Sport Total mai tot ce iti este necesar, incepand de la echipamente la accesorii sportive, inclusiv pardoseala sportiva. Daca urmeaza sa faci parte dintr-o echipa, vei dori sa iti personalizezi echipamentul si desigur ca poti sa faci acest lucru aici. Afla despre preturile practicate aici si invata sa faci alegerile corecte, caci simpla motivare de a incepe sa practici un sport se pare ca nu este de ajuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *