Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Cu ce tip de imprimanta functioneaza cartusele de cerneala? Iata aici raspunsul


Imprimarea laser este adesea considerata a fi utilizata in birouri si companii mai mari, dar tehnologia a devenit mai atractiva. Imprimantele laser construite pentru a gestiona cartusele de toner eficiente sunt din ce in ce mai accesibile in fiecare an datorita imbunatatirilor continue, unei piete diverse de imprimante si varietatii de consumatori cu propriile cerinte unice. Daca nu esti familiarizat cu cat de eficiente pot fi imprimantele laser pe baza de toner, probabil ca merita sa descoperi mai multe.

Cartusele de cerneala sunt cartuse imprimanta: www.tonerpro.ro/cartuse-imprimanta.html care contin cerneala si sunt utilizate de imprimantele cu jet de cerneala. Imprimanta ta are nevoie de cartuse de cerneala pentru a imprima. Cartusele de cerneala functioneaza cu imprimante cu jet de cerneala. Imprimantele cu jet de cerneala utilizeaza, de obicei, mai multe cartuse pentru imprimare. Majoritatea dispozitivelor periferice cu jet de cerneala vor folosi o combinatie de doua sau patru cartuse, dar cele mai specializate, cum ar fi imprimantele foto, ar putea necesita intre 6 si 12 consumabile.

Ce se afla in interiorul unui cartus de cerneala?

Cerneala este lichidul din interiorul cartusului care creeaza o imprimare. Aceasta poate fi fie pe baza de pigment, fie pe baza de colorant. Cea pe baza de coloranti este mai frecventa si este excelenta pentru producerea de imprimari si fotografii colorate vibrante. Un dezavantaj este ca cerneala nu este impermeabila si poate fi susceptibila la pete.

Cerneala pe baza de pigmenti nu are luminozitatea celei pe baza de vopsea, dar ofera un finish mai clar.

Imprimantele cu jet de cerneala pulverizeaza picaturi mici de cerneala prin duzele cartuselor pe hartie, pentru a crea rezultatul final. Unele dintre diferentele puternice dintre cartusele de cerneala si cartusele de toner sunt: Cerneala este lichida, tonerul este pulbere, cartusele de cerneala sunt utilizate de imprimantele cu jet de cerneala, tonerul laser este utilizat de imprimantele laser, cartusele de toner imprima mult mai multe pagini decat cartusele de cerneala.

Cata cerneala este intr-un cartus?

Imaginile tiparite cu cerneala sunt mai vibrante decat cele tiparite cu toner. Deoarece tonerul este pulbere, nu se usuca si poate rezista perioadelor de inactivitate. Pe de alta parte, cand lasi cerneala nefolosita intr-un cartus pentru perioade lungi de timp, aceasta tinde sa se usuce. Aceasta natura a cernelii este cel mai frecvent vinovata pentru majoritatea problemelor de infundare a imprimantei cu jet de cerneala.

Cantitatea de cerneala dintr-un cartus variaza de la 8 ml la 127 ml, in functie de imprimanta. Cartusele obisnuite cu jet de cerneala HP sau Epson contin doar un volum mic de cerneala, in timp ce rezervoarele de cerneala pentru imprimantele CISS detin o capacitate mai mare. Daca tiparesti des, da, cartusele cu randament ridicat pot oferi o valoare mai buna.

Cate pagini tipareste un cartus de cerneala?

Daca nu tiparesti foarte des, cartusele standard ar trebui sa fie suficiente. Cerneala care ramane neutilizata pentru perioade lungi de timp se va usca in cele din urma si, eventual, va infunda duzele cartuselor. Pentru imprimanta ocazionala, cartusele standard sunt mai recomandate. Cauta randamentul paginii! Randamentul paginii unui cartus este numarul estimat de pagini pe care le poti imprima si se bazeaza pe o acoperire de 5% a paginii.

Asta inseamna ca randamentul paginii citate se bazeaza pe paginile tiparite in care doar 5% din coala a fost imprimata cu toner. De exemplu, o nota scurta are o acoperire de aproximativ 5%. Daca ai un cartus cu un randament de 500 de pagini, acesta poate imprima 500 de pagini cu acea scurta nota.

Toner-pro.ro ofera o gama variata de consumabile de cea mai inalta calitate cu standarde iso.

Date de contact:

Email: office@tonerpro.ro

Tel/Fax: 07213481519

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *