Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Cum alegem blatul de mobila ideal


In ziua de azi, designerii au facut multe progrese cand a venit vremea de a dezvolta blaturi de mobilier pentru bucatarii cu scopul ca piata sa fie satisfacuta.

Blaturile de mobila joaca un rol important pentru ca pe ele ne pregatim mancarea si punem oalele/cratitele fierbinti. De aceea un blat de calitate trebuie sa fie durabil, rezistent la apa, caldura, zgarieturi, da si sa arate bie.

Cu toate optiunile valabile pe piata trebuie sa vedem cum alegem corect blatul de bucatarie pentru a ne bucura cu adevarat de confort si de eleganta.

De unde se incepem? Ar trebui sa ne punem cateva intrebari inainte de a cauta online blatul de mobila. Aceste intrebari ne vor ajuta sa ne dam seama de nevoi si prioritati. Apoi sa ne decidem asupra celor mai bune optinu – daca sa fie din piatra naturala blatul precum granit, etc.

Daca punem des pe blatul de mobila produse cu ulei, cu termperaturi mari. Cu aceste intrebari in minte ne putem da seama de ce calitate a blatului de mobila avem nevoie.

Sunt mai multe blaturi de mobila precum cele din quartz, granit, piatra naturala.

Blatul de mobila din bucatarie este important nu doar pentru decor, dar si pentru ca pe el ne vom pune alimentele inainte de a le pregati de masa, oalele si cratitele fierbinit. Un blat de bucatarie ne ajuta sa ne organizam mai bine spatiul de munca.

Alegerea suprafetei blatului de mobila depinde mult de gusturi, nivelul de utilizare, stilul casei si bucatariei noastre.

De indata ce ne-am hotarat la ce material sa alegem pentru blat, trebuie sa alegem culoarea ideala.

Sunt multe optiuni valabile cand vine vorba de blatul de mobila dar si materialul din care este el realizata. Trebuie sa gasim un balans intre look, usurinta de a intretine blatul, durabilitate si costuri.

Granitul este o alegere de top pentru ca vine in diverse culori precum negru, alb, coral, verde si bej.

Fiecare piesa de granit este unica, iar blatul tau va avea un aspect aparte. Aceste materail vine in 2 finisaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *