Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

De ce sa folosesti Zeolit Spectrum in cura de detoxifiere?


Nutritionistii recomanda ca cel putin o data pe an sa urmezi o cura de detoxifiere, in timpul careia sa elimini toate metalele grele din organism si sa-ti redobandesti nivelul de energie.

Este o solutie excelenta, prin care iti ajuti corpul sa se simta mai bine si, in acelasi timp, iti recapeti echilibrul dintre psihic si fizic, de care ai mare nevoie pentru un trai sanatos! Zeolit Spectrum: zeolitspectrum.ro/ este, de exemplu, unul dintre adjuvantii potriviti pentru tine, atunci cand decizi sa incepi cura de detoxifiere, intrucat este realizat pe baza unor ingrediente atent alese. Cu proprietati minunate pentru corp si suflet, Zeolitul este utilizat de foarte multa vreme in industria farmaceutica, iar acum te poate ajuta sa-ti recapeti pofta de viata!

Zeolit Spectrum – ce este si cum actioneaza?

Suplimentul alimentar este realizat pe baza de zeolit, un mineral de origine vulcanica, al carui proprietati deriva din structura sa moleculara deosebita. Mai exact, zeolitul are in componenta sa atomi de siliciu si atomi de oxigen, care se prezinta sub forma unui fagure. Utilizandu-l in timpul curei de detoxifiere, organismul tau se va curata foarte bine de metale toxice. De ce? Zeolitul actioneaza precum un magnet, atragand dupa el toate elementele daunatoare, pe care le intalneste in cale: toxine, pesticide, urmele poluarii si alcoolul. Mai mult, suplimentul alimentar este ideal pentru combaterea oboselii cronice, ajutandu-te sa te simti din nou plin de energie!

Te ajuta sa-ti echilibrezi pH-ul

Printre beneficiile consumului de Zeolit se numara si faptul ca acesta te ajuta sa-ti echilibrezi pH-ul datorita mineralelor care alcalinizeaza corpul. In timpul curei de detoxifiere, pH-ul tau va ajunge din nou intr-un interval potrivit, care trebuie sa fie cuprins intre 6,2 si 6,8.

Somnul tau devine iar odihnitor!

Atunci cand nu dormi bine, te trezesti ursuz si lipsit de chef. Poti combate acest lucru cu ajutorul suplimentelor alimentare, iar treptat vei observa cum nivelul tau de concentrare sporeste, memoria ta se imbunatatesti, iar somnul de noapte devine unul calitative. In acelasi timp, bunadispozitie iti revine, iar dimineata vei fi mereu pregatit pentru o noua zi si toate activitatile pe care trebuie sa le intreprinzi!

Zeolitul te ajuta sa-ti mentii sistemul digestiv sanatos

Pe lista avantajelor, pe care mai trebuie sa le stii despre Zeolit Spectrum se numara si faptul ca te ajuta sa-ti imbunatatesti si sa-ti mentii sistemul digestiv sanatos. Avand in vedere ca cele mai importante batalii si reactii de aparare ale organismului au loc in intestine, este important sa te protejezi si sa ai grija de tine. Zeolit este un adjuvant excelent in acest sens, mai ales avand in vedere ca cele mai multe dintre alimentele din comert sunt procesate ori tratate. Daca nu esti atent, risti ca in sange sa ajunga contaminantii, care iti provoaca boli la diferite organe. Zeolitul faciliteaza eliminarea contaminantilor si iti asigura un plus de protectie impotriva factorilor negativi, pe care ii poti asimila din alimente.

Comanda-ti suplimentul alimentar optim pentru cura de detoxifiere de pe ZeolitSpectrum.ro si bucura-te din nou de o viata activa! Nu uita, insa ca este important sa dormi cel putin 7 ore pe noapte, sa ai grija la alimentatia pe care o ai, dar si la stilul de viata in general, pentru ca rezultatele pe care le obtii sa fie cele scontate. Practica si sport cel putin 30 de minute pe zi, pentru a te putea simti foarte bine!

Date de contact:

E-mail: office@zeolitspectrum.ro

Telefon: 0740 611 482

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *