Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Ghid SEO 2019 – Capitolul 1 – Ce este SEO


Ce este SEO si de ce este important pentru afacerea ta?

Bine ai venit! Suntem bucurosi ca ai ajuns pe site-ul nostru.

In acest prim capitol despre procesul de SEO vom afla ce este „optimizarea unui site” si de ce este ea importanta in strategia de marketing online a oricarei afaceri.

Deci ce este SEO?

SEO vine de la search engine optimization – procesul prin care cresti calitatea si cantitatea de trafic de pe site, dar si expunerea brandului, prin rezultatele de cautare organice.

Mai exact este procesul prin care intelegi ce cauta oamenii in online, le raspunzi la intrebari, analizezi cuvintele/expresiile cheie folosite de ei, tipul de content pe care vor sa il gaseasca pe site. Prin aceste date iti poti da seama ce fel de content sa dezvolti.

Despre motoarele de cautare in general

Motoarele de cautare precum Google, Bing, Yandex sunt masini de cautare prin care ofera rezultate de cautare pentru oamenii care le utilizeaza. In fiecare zi se fac miliarde de cautari pe Google iar acest motor de cautare foloseste peste 200 de factori de clasare pentru a determnia care content este mai potrivit pentru o anumita cautare.

Motoarele de cautare fac asta prin descoperirea si catalogarea contentului de pe internet precum pagini web, PDF, imagini, video si le proceseaza prin crawling si indexare.

Ce sunt rezultatele de cautare organice?

Aceste rezultate de cautare oranice nu sunt cele platite (Adwords). Ele sunt influentate de strategia de SEO a oricarui site.

Astazi, motoarele de cautare claseaza site-urile web dupa mai mult de 200 de factori de clasare si le afiseaza sub diverse forme precum answear box, image carousel, etc.

Citeste restul ghidului de SEO 2019 pe site-ul Star Marketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *