Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Produse de calitate pentru o igiena complete


Curatarea temeinica a spatiilor si a obiectelor pe care le folosesc oamenii zi de zi este primul pas in prevenirea raspandirii anumitor boli si a microbilor. Cu ajutorul detergentilor de calitatea si al solutiilor de curatare dar si al aparatelor porivite, orice spatiu poate fi curatart si igienizat asa cum trebuie.

Produse de curatenie putem gasi in orice magazin insa doar utilizand ceva profesional ne putem asigura ca ceea ce facem este bine. Mai ales in cazul unui spatiu care este des frecventat de catre oameni. Baile publice sunt locurile cele mai vizate de aparitia microbilor si a mizeriei iar curatarea si mentinerea igienei in acestea este esentiala. In ajutorul companiilor si a celor care detin astfel de spatii vin cei de la Echipamentcuratenie.ro care le ofera diverse produse de curatare, de la detergenti pana la aspiratoare si produse Tork.

Incepand cu podeaua si pana la ultima chiuveta dintr-o toaleta publica sau dintr-o anumita institutie, curatenia si igiena pot fi mentinute utilizat detergenti profesionali si aspiratoate sau mopuri de calitate. Acesti detergenti pot fi aplicati atat manual cat si automat cu ajutorul aspiratoarelor de lichid. Rolul acestora, comparativ cu produsele simple pe care le gasim in magazine, este multiplu, de la curatarea eficienta a unei suprafete pana la distrugerea microbilor si protejarea suprafetei pe care sunt folositi. O podea pe care calca zilnic zeci sau chiar sute de oameni se va distruge destul de rapid daca nu este ingrijita asa cum trebuie.

In timp ce pentru un spatiu mai mic se poate folosi un mop, pentru un spatiu mai mare este nevoie de ceva mai eficient, care sa ii ajute pe oameni sa curete mai repede. Adica de un aspirator, si desigur ca ma refer aici la unul profesional. Pentru podele este cel mai indicat sa utilizam monodiscuri, care reprezinta un tip de dispozitiv de curatare ce poate fi utilizat si pentru sarcini foarte grele, care poate curata eficient orice tip de podea. Cu un monodisc profesional putem reda imediat stralucirea unei suprafete, acesta putand sa lustruiasca o suprafata foarte bile.

Insa produsele de curatare nu sunt destinate numai podelelor cat si altor suprafete. Detergentii si aspiratoarele de la Echipamentcuratenie.ro pot avea aplicatii si in spalatoriile auto sau in curatarea de covoarea, mochete, suprafete textile. Produsele Tork sunt realizate dupa cele mai inalte standarde de igiena si siguranta astfel ca, prin utilizarea acestora o baie va fi mentinuta mai curata si lipsita de bacterii. Utilizarea sapunirulor si a dezinfectantilor pentru maini sunt esentiale in fiecre baie, publica sau privata pentru mentinerea cat mai buna a igienei. Daca intr-o zi 100 de persoane ar atinge un anumit obiect fara sa se spele pe maini desigur ca bacteriile se vor raspandi dar nu si daca sunt luate masurile necesare. Totodata, important este si strangerea gunoiului in spatiile destinate pentru asta, adica in cosurile de gunoi, care nu lipsesc din nicio toaleta si din niciun spatiu public. Alegand produsele Tork de pe acest site putem alege dintr-o gama de top al acestor produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *