Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

În ce alimente găsim acizi Omega 3?


Acizii omega 3 sunt extrem de eficienți pentru organismul uman, ei având efecte benefice pentru ten, pentru păr, pentru unghii, dar și pentru organe. Totuși, uneori poate părea dificil să asigurăm aportul zilnic necesar de omega 3, mai ales dacă nu ne dorim să luam suplimente.

Din fericire, el poate fi găsit în sursă naturală în mai multe alimente. Unul dintre cele mai bogate alimente în omega 3 este somonul. Indiferent dacă este mâncat afumat sau este gătit la cuptor/pe grătar, acest pește gras este extrem de sănătos și de benefic pentru organism. Alți pești pe care îi puteți consuma pentru un aport eficient sunt heringul sau macroul.

O altă sursă bogată în acest aici este reprezentată de de diferite semințe și nuci, cum ar fi semințele de in, de cânepă sau nucile propriu-zise. În ceea ce privește leguminoasele, broccoli-ul și legumle cu frunze verzi, precum spanacul, ruccola, salata Kale, sunt o sursă excelentă pentru omega 3, alături de soia, o altă sursă bogată în acești acizi.

Pe lângă alimentele care conțin acizii omega 3, pe aciziomega3.ro veți găsi numeroase informații suplimentare. Site-ul vă oferă detalii despre beneficiile pe care le aduc acizii omega 3, precum și posibilitatea de a alege dintre sursele naturale sau suplimentele disponibile pe piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *