Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Little Prints – pentru ținuta chic a bebelușului


Copiii sunt printre cele mai simpatice ființe. Părinții de obicei îi îmbracă în fel și fel de ținute, care mai de care mai drăguțe. În special în primele luni de viață cei mici sunt foarte sensibili și au nevoie doar de produse special create pentru ei. Pentru a evita diferite pericole, fiecare produs cu care acesta intră în contact trebuie să fie realizat din materiale non-toxice, iar în materie de articole vestimentare, acestea trebuie să mângâie pielea fină și delicată a celor mici.

Magazinul online Little Prints pune la dispoziția clienților articole de îmbrăcăminte pentru copii, dar și accesorii, jucării, elemente esențiale newborn sau pentru timpul mesei. Toate produsele disponibile sunt calitative și realizate din materiale baby friendly, de la mărci de renume din această nișă precum Bibs, Mushie sau Finn & Emma, alături de produsele marca Little Prints.

Accesorii pentru fetițe

Fiecare mămică își dorește să își îmbrace fetița cu cele mai frumoase rochițe și pantofi la fiecare ieșire în oraș. Acestea sunt niște momente de neuitat, unice în viață. În fiecare zi copilul crește și ca amintire rămân doar pozele. Pentru ca aceste amintiri să fie cu atât mai drăgălașe și mai frumoase, poți opta pentru niște bentite de la Little Prints. Acestea sunt puse la vânzare în set de patru, de diferite nuanțe de roz pudrat și mov.

Aceste bentițe pot fi ca și „cireașa de pe tort” pentru fiecare ținută și zâmbetul celor care vor vedea fetița va fi cu atât mai larg. Acestea sunt realizate din bumbac 100% și sunt predispuse cu un elastic, astfel încât să fie potrivite pentru orice bebeluș.

Body-uri cu mesaje inedite

Body-urile sunt articole vestimentare indispensabile pentru cei mici, deoarece le ocrotește spatele, le oferă un plus de căldură și sunt ușor de îmbrăcat. Pe acest site sunt disponibile body-uri cu diferite mesaje, care vor fi o încântare pentru adulți. Tatăl copilului va fi cel mai fericit când va veni acasă și va vedea copilul îmbrăcat într-un body pe care scrie „I love dad”. Alte mesaje sunt „Adored”, ”Favourite human” și multe altele.

Acestea sunt articole simple, comode, dar cu o semnificație puternică datorită mesajelor. Sunt confecționate din bumbac organic, ceea ce face ca și cea mai sensibilă piele de bebeluș să accepte aceste produse. Little Prints este eshopul de unde poți comanda orice element necesar pentru cel mic. Acest magazin online este alături de părinți încă de la primele zile de viață ale bebelușului, până la câțiva ani. Fiecare produs este atent lucrat, astfel încât să îi faciliteze celui mic utilizarea și să nu îl irite.

Puteți vizualiza toată gama de produse accesând site-ul și pentru mai multe informații sau plasare de comenzi puteți trimite e-mail la adresa hello@littleprints.ro sau puteți suna la numărul de telefon +40725766847.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *