Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Principalele tipuri de constructii industriale Staif Construct


Staif Construct este o firma de constructii cu experienta pe piata din Romania. Calitatea este pe primul loc, iar satisfacerea nevoilor clientilor este permanent un tel. Iata care sunt principalele tipuri de constructii industriale de care se ocupa Staif Construct:

  1. Supermarketuri

Supermarketul este o constructie des intalnita care devine o afacere de succes in scurt timp de la terminarea lucrarii. Cerintele pentru structurile unor astfel de constructii industriale, sunt determinate de zona in care sunt pozitionate, de marime si de specificul lor. Asadar, dupa definirea unor planuri de catre arhitecti, se porneste in saparea fundatiei. Apoi se construieste o structura, urmand sa fie pusi stalpii de rezistenta. Finisajele sunt ultimele care sunt adaugate, la cerere. Asadar, constuctiile unor supermarketuri depind de planurile si ideile prezentate. In functie de nivelul de pret si de investitiile finale, finisajele pot sa fie conform dorintelor si alegerilor proprietarilor.

  • Hale industriale

In prezent, halele industriale sunt printre cele mai cautate forme de constructii de acest tip. Ele servesc diverselor scopuri de depozitare si de rulaj al marfii. Au structuri mai mici si mai mari in functie de necesitati si pot avea formele modifcate conform nevoilor.

  • Depozite

Depozitele pot sa fie folosite pentru multe tipuri de firme cu domenii diverse. Ele pot sa tina marfa pentru timp indelungat si pot sa fie subinchiriate. Sunt apreciate pentru lumea afacerilor si a descarcarilor de marfa, precum si pentru depozitari mai mici.

  • Fabrici

Dintotdeauna, fabricile au reprezentat un motor de miscare al economiei. Ele sunt structuri masive, cu multe planuri si cu nevoie de constructie diverse. Fabricile sunt constructii complexe, care au nevoie de atentie la detalii. Firma Staif Construct poate sa puna in practica orice tip de idee, pornind de la planuri bine realizate. Puteti avea o afacere de succes, dezvoltand o fabrica din domeniul ales de dumneavoastra.

In concluzie, fie ca doriti sa construiti un supermarket, fie ca sunteti in cautarea unei firme de constructii care sa va realizeze constructia unei hale sau a unui depozit, ori fabrica, puteti apela cu incredere la Staif Construct. Aici aveti parte de profesionalism, de materiale de buna calitate si de durabilitate. Orice tip de constructie este realizata conform planurilor, iar respectarea termenelor de constructie este un punct forte. Puteti sa beneficiati de cele mai bune servicii si de consultanta acolo unde este necesar. Staif Construct este alaturi de dumneavoastra de la inceputul proiectului si pana la final, daruind o buna comunicare permanent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *