Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Uncategorized

Servicii funerare ieftine, dar de calitate pentru situatii delicate

Nu putini sunt cei care cauta servicii funerare ieftine in situatia in care sunt pusi in fata faptului implinit, a decesului unei rude care nu era deloc pregatita pentru un astfel de eveniment. Sunt situatii in care batranii, spre exemplu, strang din timp bani si tot ceea ce stiu ca este necesar inmormantarii. Dar din pacate, decesele in randul persoanelor tinere sau la varsta a doua sunt din ce in ce mai des intalnite, principalele cauze fiind accidentele vasculare cerebrale sau infarctul. Asadar, in cazul unui deces brusc, membrii familiei trebuie sa isi gaseasca puterea si sa ia legatura cu o companie specializata care sa le puna la dispozitie servicii funerare ieftine si de calitate.

Servicii funerare ieftine, complete, care se incadreaza in ajutorul de inmormantare

 Din fericire, statul roman acorda rudelor defunctului un ajutor de inmormantare cu care acesta sa se poata descurca pentru toate cele necesare unei inmormantari. Aceasta suma nu are o valoare foarte mare, dar specialistii in servicii funerare ieftine au creat pachete complete care sa se incadreze in acea suma.

In perioada de cateva zile disponibila pentru pregatirile de inmormantae, planurile de organizare si operatiunile birocratice pot fi o povara pe umerii rudelor celor decedati, de aceea ajutorul primit de la o companie specializata in acest sens se va dovedi de un real folos. Specialistii preiau sarcinile si gandesc omagierea asa cum se cuvine, este suficient ca rudele decedatului  sa colaboreze cu echipa care are experienta potrivita si cunostintele necesare pentru a face acest lucru.

Organizarea unei inmormantari decente la un pret mic

Inmormantarea este un eveniment nefericit care trebuie sa aiba loc fara prea mult fast. Inmormantarea decenta poate fi organizata si personalzata in functie de preferintele defunctului, dar si ale familiei si in functie de finantele de care dispun. Compania Funerare Ghica vine in intampinarea nevoilor clientilor si indeplinesc toate conditiile in ceea ce priveste un eveniment funerar. Prin serviciile ieftine oferite, acestia ii ajuta pe membrii familiei sa isi exprime cat mai bine respectul si iubirea fata de persoana decedata.

Fie ca opteaza pentru coroane si jerbe funerare, fie ca doresc un transport funerar de calitate sau opteaza pentru pachete funerare complete la preturi mici, membrii familiei vor fi multumiti de alegerea facuta.

Ce include cel mai ieftin pachet funerar?

Pachetul funerar cel mai ieftin este cel standard, se incadreaza in ajutorul de inmormantare si include un sicriu echipat complet cu lenjerie matlasata din satin, cu orar mare si mic, panza de fata, capitonaj, perna, manere, crucifix.

O inmormantare nu este un eveniment usor de organizat mai ales pentru membrii familiei care doresc doar sa stea in liniste si sa isi planga mortii. Alegerea unor obiecte scumpe nu va face ca evenimentul sa para mai special sau deosebit. De aceea, echipa specializata Ghica funerare pune la dispozitia clientilor cele mai bine gandite tipuri de pachete funerare, pentru indeplinirea unei liste mari de nevoi si de dorinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.