Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Unde gasim un curs SSM de calitate?


Un curs ssm este ceva de avut in vedere. Un astfel de curs de protectia muncii dureaza 40 de ore, el fiind simplu de parcurs, adresandu-se mai multor persoane. El se adreseaza asadar persoanelor care nu au timp sa mearga la cursurile clasice, dar si persoanelor care trebuie sa se deplaseze in alte zone, cu transportul in comun sau pe jos. Acest curs poate fi o solutie foarte buna si pentru persoanele care nu au in orasul lor unde sa faca acest curs, dar si tuturor persoanelor care doresc sa se dezvolte din punct de vedere personal.

In cadrul unui curs ssm se invata mai multe lucruri, acestea fiind necesare pregatirii in domeniul sanatatii, dar si securitatii in munca. Se va invata asadar cadrul legislativ general referitor la sanatate, dar si la securitate in munca. De asemenea, se vor mai invata si concepte de baza referitoare la sanatate, precum si la securitate in munca. Cursantul va mai invata si notiuni despre riscurile generale care ar putea aparea, precum si prevenirea lor. Cursul prezinta si notiuni despre riscurile specifice, precum si despre prevenirea lor in sectorul corespunzator activitatii unitatii sau a intreprinderii. In cadrul unui astfel de curs se mai invata si acordarea primului ajutor.

Exista mai multe categorii de persoane care au nevoie de acest curs si anume angajatorului, daca acesta are sub 9 angajati, reprezentantilor lucrarilor, responsabilului SSM din comitetul CSSM, persoanei care face instructajul lucratorilor, dar si coordonatorului locului de munca. Cursul online se desfasoara pe perioada a 40 de ore si este foarte simplu sa participati la un astfel de curs. In primul rand, trebuie sava inscrieti la curs folosind formularul de inscriere care este situat in partea de jos a paginii. Veti primi apoi datele de logare pe platforma de curs si aici veti putea citi sau descarca acest curs. Veti putea chiar si sa testati tot online, iar la sfarsit veti vedea daca ati fost admisi sau respinsi.

Diploma de absolvire va fi trimisa imediat online, dupa ce absolviti cursul. Veti primi si o diploma in format fizic, la 15 zile dupa absolvirea cursului. Acest curs va ofera asadar multe avantaje de avut in vedere, primul dintre acestea fiind avantajul pretului. Acesta are cel mai bun pret de pe piata. Veti elimina costurile cu deplasarea la curs. Veti elimina si din cheltuielile cu caietele sau cu cartile. Nu veti avea probleme pentru ca veti putea invata in ritmul vostru, in liniste. Un alt lucru este ca veti termina repede cursurile daca veti avea un ritm accelerat de invatare. Nu in utlimul rand, testul se va efectua online si datorita acestui lucru, veti elimina emotiile. Veti avea chiar si un acces nelimitat la informatii de pe orice sistem de operare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *