Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

De ce sa cumperi piese de schimb de calitate pentru reparatii?


Piesele de schimb au o importanta deosebita in strategia de intretinere a vehiculelor. O reparatie bine facuta cu piese de schimb de calitate asigura o buna functionare a vehiculului mult timp.

Strategia eficienta in reparatii camioane

Stabilitatea este foarte importanta in afaceri. Fara stabilitate afacerea poate deveni vulnerabila si pierde din credibilitate. Cu totii stim ca o firma care isi pierde credibilitate nu va rezista mult pe piata.

Prin utilizarea de piese de schimb de calitate la reparatii putem prelungi viata vehicolului. Putem spune ca aceasta strategie este o investitie in viitor si in stabilitate.

Este o alegere simpla care isi pune amprenta pe functionarea oricarei firme de transport. Cu cat tine mai mult vehicolul si nu necesita reparatii ulterioare, cu atat poate sa genereze mai mult venit proprietarilor. Este o strategie simpla dar foarte eficienta pe termen lung.

Pentru o afacere stabila, orice firma de transport are nevoie de relatii stranse si foarte bune cu clientii. Acest lucru se poate realiza doar daca asigura servicii de calitate de fiecare data.

Cu vehicule bine intretinute acest lucru nu este o problema insa cu vehicule care  necesita des reparatii, acest lucru se poate realiza doar cu dificultate.

Cum alegi piesele de schimb?

Alegerea pieselor de schimb nu este mereu usoara mai ales daca nu suntem familiarizati cu acestea. Aceeasi piesa care se gaseste intr-un magazin, doar prin faptul ca este de la alt producator poate diferi din punct de vedere calitativ.

Diferentele calitative sunt de cele mai multe ori doar la compozitia materialelor din care acestea sunt facute asa ca pentru un necunoscator piesele nu vor prezenta nici o diferenta.

Daca vorbim de exemplu de piese cutii de viteze, acolo calitatea materialelor din care pinioanele sunt fabricate este decisiva. Piesele de slaba calitate vor avea o uzura mai mare, se vor strica mai repede si vor afecta si celelalte componente din cutie.

Un mecanic bun alege intotdeauna unul sau mai multi producatori cu piesele caruia lucreaza si stie care este calitatea acestora. Va alege piese in care poate avea incredere ca nu se vor strica rapid si cu care poate da o perioada de garantie buna ceea ce poate fi atragator pentru clienti.

Alegand piese de calitate, chiar daca acestea pot parea putin mai scumpe decat altele, castigi mai mult pe partea de stabilitate a firmei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *